Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 La 2ª edició de la cursa del Pont del Diable recollirà fons per Japó

La 2ª edició de la cursa del Pont del Diable recollirà fons per Japó

La 2ª edició de la cursa del Pont del Diable recollirà fons per Japó

La competició serà el proper diumenge 17 d'abril
La 2ª edició de la cursa del Pont del Diable recollirà fons per Japó El conseller d’Esports, José Cosano (centre), el representant de la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau, Vicens Pascual (dreta), i el gerent de Running Solutions, Juanan Fernández (esquerre), amb la samarreta solidària per Japó. Foto: Jaume Omella
30/03/2011

El proper diumenge 17 d’abril es disputarà la 2a edició de la cursa del Pont del Diable. La nova edició està organitzada per la Conselleria d’Esports i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau amb la col·laboració de Running Solutions. El conseller d’Esports José Cosano ha explicat aquest dimecres que: “l’any passat va ser un èxit de participants i enguany esperem repetir, ja es tracta d’un esdeveniment especial que combina història, cultura i esport. És una cursa impulsada per la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, que transcorre en un entorn històric i emblemàtic de la nostra ciutat”.

La cursa serà solidària amb Japó i tots els participants rebran una samarreta amb l’eslògan “Run for Japan”, 2 € de cada samarreta aniran destinats als projectes de Creu Roja al Japó. La samarreta està a la venta al preu de 5 € i es pot adquirir a la botiga Runnersworld i a través d’Internet a la pàgina oficial de la cursa.

Hi haurà premis per a les diverses categories i, com a novetat, es premiarà al primer i a la primera classificats que siguin membres de colles castelleres. Les inscripcions ja estan obertes fins al 14 d’abril o fins arribar als 400 inscrits.

Més informació i inscripcions: http://www.cursapontdeldiable.com

Segells de reconeixement d’administració oberta