Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 La Caminada Popular de Primavera recorrerà l'anella verda de la ciutat

La Caminada Popular de Primavera recorrerà l'anella verda de la ciutat

La Caminada Popular de Primavera recorrerà l'anella verda de la ciutat

El proper diumenge 8 de maig, el Patronat Municipal d'Esports organitza la segona caminada de l'any
02/05/2011

En aquesta nova edició, el recorregut transcorrerà per diferents camins de la recent senyalitzada Anella Verda. El punt de sortida i d’arribada serà el Parc de la Ciutat i el circuit, de 14km, passarà per les platges de la ciutat, des de Cala Romana a Boscos, i continuarà cap a la zona del Llorito. En total el recorregut tindrà un 45% de zona marítima i platges, un 40% de zona rural i bosc i un 15% de zona urbana.

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes i poden fer-se a les instal·lacions esportives municipals, de dilluns a dissabte de 10 del matí a 9 del vespre (Complex Esportiu Municipal de Sant Salvador, de Campclar, a les piscines municipals de la Part Baixa i Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Riuclar-Torreforta) i es tancaran el 6 de maig o fins arribar als 1.000 inscrits.

El Patronat Municipal d’Esports organitza cada any 3 caminades per l’entorn de la ciutat per tal de donar a conèixer el patrimoni natural i, sobretot, promocionar l’activitat física i els beneficis d’una vida sana evitant el sedentarisme.

Segells de reconeixement d’administració oberta