Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 La Conselleria d’Esports organitza el III Torneig Tarragona de Futbol 7 - Memorial Cinto López

La Conselleria d’Esports organitza el III Torneig Tarragona de Futbol 7 - Memorial Cinto López

La Conselleria d’Esports organitza el III Torneig Tarragona de Futbol 7 - Memorial Cinto López

Se celebrarà el dimecres 12 d'octubre durant tot el dia
10/10/2011

Aquest dilluns ha tingut lloc el sorteig dels partits i la presentació del III Torneig Tarragona de Futbol 7 - Memorial Cinto López, organitzat per la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona. Natàlia Rodríguez, consellera d’Esports de l’Ajuntament,  ha afirmat que “Cinto López es va portar de forma fantàstica amb la nostra ciutat, tant de bo el puguem homenatjar durant molts anys”.

A l’acte hi ha assistit la vídua de López i els seus fills, Carles i Montse; Xavier Pedrol, responsable del Memorial i presidents i representants dels equips participants: Ajuntament de Tarragona, Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, Bombers, Empresa Municipal de Transports de Tarragona, AVV La Unió Sant Pere i Sant Pau, AVV Port, AVV Part Alta,  AVV Progressistes de Torreforta, AVV Sant Salvador, AVV l’Albada, AVV Bonavista, AVV Icomar i AVV Sant Pere i Sant Pau. El torneig tindrà lloc el proper dimecres, 12 d’octubre, al Camp Municipal de Sant Salvador.

Aquest torneig pretén rendir homenatge a un dels esportistes més emblemàtics de la ciutat de Tarragona i donar la possibilitat de gaudir d’un bon espectacle esportiu amb equips representatius d‘AAVV, organismes oficials, cossos de seguretat de la ciutat i altres associacions de Tarragona.

El III Torneig Tarragona de Futbol 7 - Memorial Cinto López tindrà lloc el dimecres 12 d’octubre, de 9 a 21 h, en el camp municipal de Sant Salvador. El torneig és per a equips masculins o mixtes amb jugadors majors de 30 anys. Tots els equips disputaran un mínim de 3 partits en grups de 4 equips. Primer es jugaran els partits de grup. Els dos primers classificats de cada grup jugaran els quarts de final. Els guanyadors dels partits de quarts jugaran les semifinals i els dos guanyadors de semifinals jugaran la final,que es disputarà a les 20.15 h.


 

Segells de reconeixement d’administració oberta