Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 La Volta Ciclista a Catalunya arriba a Tarragona

La Volta Ciclista a Catalunya arriba a Tarragona

La Volta Ciclista a Catalunya arriba a Tarragona

El pilot arriba a la ciutat el dia 25, i sortirà des de la Rambla Vella l'endemà
23/03/2011

El divendres dia 25 finalitzarà a Tarragona la 5a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya i l’endemà engegarà des de la Rambla Vella la 6a etapa que portarà als corredors fins a Mollet del Vallès. El conseller d’Esports Jose Cosano ha explicat aquest matí que “Tarragona acull enguany una etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que portarà a la ciutat corredors de primera línia com Alberto Contador”. I ha afegit que “l’arribada és una novetat que no s’ha fet mai a Tarragona, ja que serà en pujada pel carrer Estanislau Figueres i serà un sprint final important pels corredors”.  

L’arribada de la Volta Ciclista a Catalunya portarà a la ciutat prop de 1.500 persones, integrants dels 21 equips que participen en la competició, que s’allotjaran en hotels de la ciutat. El responsable d’Esports ha explicat que s’ha treballat amb la Federació d’Hotelers per fer-ho possible i que suposarà uns ingressos per la ciutat de prop de 400 mil euros.

Un total de 80 persones participaran en l’organització de la Volta Ciclista per assegurar el correcte desenvolupament de l’esdeveniment esportiu, 40 agents de la Guàrdia Urbana comptaran amb la col·laboració de 30 voluntaris del Club Ciclista Campclar i 10 voluntaris de Protecció Civil. El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo, ha explicat que “l’arribada de la Volta suposarà una afectació al trànsit en hores puntuals, però el dispositiu de trànsit planificat s’ha fet intentant que afecti el mínim possible la circulació de vehicles”. En aquest sentit, Castillo ha fet una crida perquè s’eviti en la mesura del possible utilitzar el vehicle privat en els desplaçaments per la ciutat.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta