Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 La Volta Ciclista a Catalunya tindrà un final i principi d'etapa a Tarragona

La Volta Ciclista a Catalunya tindrà un final i principi d'etapa a Tarragona

La Volta Ciclista a Catalunya tindrà un final i principi d'etapa a Tarragona

La repercussió econòmica per a la ciutat serà d’uns 500.000 euros
La Volta Ciclista a Catalunya tindrà un final i principi d'etapa a Tarragona D'esquerra a dreta, el president de la Volta, Rubèn Peris, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el regidor d'Esports, José Cosano
05/01/2011

La ciutat de Tarragona tindrà una sortida i arribada d’una de les etapes de l’edició d’enguany de la Volta Ciclista a Catalunya. En concret, aquesta competició passarà per Tarragona el 25 i 26 de març. Amb aquesta etapa Tarragona rep per 26a vegada  la Volta”. La primera va ser el 1911 i l'última el 1991, amb victòria de Miguel Indurain en una contrarellotge a la Rambla Nova.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha assegurat que “és un orgull per a la ciutat que siguem final i inici d’una etapa en una edició tan especial de la Volta a Catalunya”. Ballesteros ha remarcat que entre 300 i 500 persones faran nit a Tarragona i que, per tant, la Volta repercutirà en uns 500.000 euros per a la ciutat.

“Quan el 6 de gener de 1911, després de més de tres hores i mitja des de la sortida a la pl. de Sarrià de Barcelona, Sebastià Masdeu creuava la línia d’arribada a la Rambla de Tarragona guanyant la primera etapa de la primera edició de la Volta Ciclista a Catalunya, s’iniciava el palmarès d’una prova que en aquest 2011 celebra el seu centenari. Tarragona no podia estar absent d’aquesta edició històrica que tindrà lloc del 21 al 27 de març d'aquest 2011. Ha estat gràcies a la sensibilitat de l’Ajuntament de Tarragona”, ha remarcat el president de la Volta, Rubèn Peris.

Segells de reconeixement d’administració oberta