Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 Presentada la vintena edicio de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona

Presentada la vintena edicio de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona

Presentada la vintena edicio de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona

Serà el 27 de novembre i les inscripcions ja estan exhaurides
Presentada la vintena edicio de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona D’esquerra a dreta: Roser Barberà, tècnica del PMET; Josep Bertran, de Repsol; José Luis Castro, de Damm; Natàlia Rodriguez, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona i Ramon Cuadrat, gerent del PMET
15/11/2011

Aquest dimarts s’ha presentat la Mitja Marató Ciutat de Tarragona que tindrà lloc el proper 27 de novembre a les 10 h del matí amb sortida al carrer Torres Jordi. El circuit urbà d’aquesta prova cobreix  21.097 quilometres i està homologat per la FCA.

A hores d’ara les inscripcions ja estan exhaurides amb 2.250 corredors apuntats procedents de Catalunya i de la resta de l’Estat, 750 dels quals són corredors locals.

Per evitar aglomeracions de darrera hora, enguany ja es repartiran els dorsals a partir del dissabte des de les 17.30 h fins a les 19.30 h en el mateix pavelló municipal del Serrallo.  D’ençà que aquesta prova va néixer fa vint anys, de la mà del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) i amb una cinquantena de participants, la Mitja Marató Ciutat de Tarragona no ha parat de créixer. Amb tot, el sostre el posa sempre la qualitat i no la quantitat.

Per aquest motiu, la Mitja Marató disposa d’una colla de serveis que garanteixen l’excel·lència d’aquesta convocatòria: informació, aparcament reservat i gratuït per als participants, guarda-roba, quatre zones d’avituallament, assistència sanitària, massatges, bany, piscina, dutxes, resultats personals via SMS. etc.

La prova també compta amb corredors guia de 1:30, 1:40, 1:50 i avituallament líquid cada cinc quilometres. La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Natalia Rodríguez, ha manifestat que “la Mitja Marató em fa especial il·lusió perquè s’hi ha apuntat un ample ventall de gent que ho gaudeix com un tema personal i de manera molt positiva”.

L’acreditació i lliurament d’informació als mitjans de comunicació serà a les 9.00 h en el punt d’informació de la Piscina Municipal de la Part Baixa Serrallo.

Pel que fa als lliuraments dels premis, tindran lloc a la plaça que hi ha davant del pavelló esportiu del Serrallo.

Enguany també es convoca el certamen fotogràfic del Mitja Marató en la seva onzena convocatòria, amb un premi d’honor de 700 €, cinc primers premis de 200 € i d’altres.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta