Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 Tarragona acollirà el primer triatló amb sprint i per relleus

Tarragona acollirà el primer triatló amb sprint i per relleus

Tarragona acollirà el primer triatló amb sprint i per relleus

La I Zoot Triatló Tarragona reunirà més de 700 atletes el proper 14 d'agost
Tarragona acollirà el primer triatló amb sprint i per relleus Triatletes del Runnersworld Tarragona. Foto: Jaume Omella
09/05/2011

El conseller d’Esports, José Cosano, ha presentat la I Zoot Triatló Tarragona, que es disputarà el proper 14 d’agost a la Marina Port Tarraco. Es tracta de la primera competició triatló Sprint i per relleus a la ciutat i que consistirà en 750 m de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu. El Patronat Municipal d’Esports juntament amb Zoot són els principals patrocinadors d’aquesta prova, organitzada per Running Solutions i que comptarà amb la presència del triatleta olímpic Xavi Llobet.

La prova de natació serà per l’interior de la marina Port Tarraco, el recorregut en bicicleta inclourà dues voltes de 10 km atravessant l’accés al port i transcorrerà per l’interior i la part de carrera a peu serà cap al far. S’esperen aproximadament uns 600/700 inscrits. El conseller José Cosano ha destacat la importància de la celebració del primer triatló a Tarragona. “Aquesta ciutat és esportiva i té esportistes de moltes disciplines i a molt alt nivell i la prova és aquesta competició”.

Per la seva part, Juanan Fernandez, gerent de Running Solutions i organitzador de la competició, ha explicat que la tria de la data, per Sant Magí, és volguda, per la relació d’aquesta festa major amb l’aigua, una de les tres disciplines esportives del triatló. A la presentació del I Triatló amb Sprint i per Relleus de Tarragona també hi ha estat el triatleta olímpic Xavi Llobet. “Tarragona està per l’esport. Tarragona es mou”, ha remarcat.

Per a més informació, www.zoottriatlotarragona.com.
Segells de reconeixement d’administració oberta