Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 Tarragona acull aquest cap de setmana el campionat d'Espanya de karate

Tarragona acull aquest cap de setmana el campionat d'Espanya de karate

Tarragona acull aquest cap de setmana el campionat d'Espanya de karate

En aquest campionat hi estan convocades les 17 seleccions autonòmiques de l’estat i aplegaran un 700 karateques que hauran de representar a l’estat espanyol en els campionats del món i d’Europa
Tarragona acull aquest cap de setmana el campionat d'Espanya de karate De dreta a esquerra hi apareixen: president de la Federació Espanyola de Karate, Antonio Moreno; tinent d’alcalde Xavier Tarrés; president de la Federació catalana, Josep Bosch i el delegat territorial a Tarragona, Àngel Delgado. Foto: Jaume Omella.
16/12/2011

Els dies 17 i 18 de desembre se celebrarà el campionat d’Espanya de Karate a les instal·lacions del Pavelló del Serrallo, en les categories cadet, junior i sub 21. En aquest campionat hi estan convocades les 17 seleccions autonòmiques de l’estat i aplegaran un 700 karateques que hauran de representar a l’estat espanyol en els campionats del món i d’Europa. Catalunya és la tercera comunitat amb més representants en aquest esdeveniment esportiu amb 51 karateques, 8 dels quals són de Tarragona.

La competició començarà a partir de les 8.30 h del dissabte fins a les 20 h de la tarda i de les 8.30 h del diumenge fins a les 14 h en horaris ininterromputs. El president de la Federació Espanyola de Karate, Antonio Moreno ha fet una crida a la ciutadania perquè aquest cap de setmana omplin el pavelló del Serrallo i gaudeixin d’una competició de primer nivell.

Segells de reconeixement d’administració oberta