Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 Tarragona es prepara per acollir el torneig Open Costa Daurada de Pàdel

Tarragona es prepara per acollir el torneig Open Costa Daurada de Pàdel

Tarragona es prepara per acollir el torneig Open Costa Daurada de Pàdel

El conseller d’Esports José Cosano ha assistit a la signatura d'acord entre els clubs esportius de la ciutat Tennis Park, CT Tarragona, Club Gimnàstic i Club Nàutic
10/02/2011

El conseller d’Esports José Cosano ha assistit a la signatura de l’acord entre els clubs esportius de la ciutat Tennis Park, CT Tarragona, Club Gimnàstic i Club Nàutic que els converteix en col·laboradors del Torneig Ciutat de Tarragona Open Costa Daurada de Pàdel.

Aquest acord permetrà l’organització de tornejos paral·lels, entre d’altres esdeveniments que l’organització ha començat a ultimar amb l’objectiu de promocionar la pràctica del pàdel.

El campionat que es disputarà a Tarragona obrirà el calendari 2011 del circuit internacional de Pádel Pro Tour del 25 d’abril a l’1 de maig (més informació a www.padelprotour.com) i que tindrà com a escenari en la seva fase inicial les instal·lacions del Tennis Park –categoria masculina- i el CT Tarragona – categoria femenina-, així com el Pavelló Municipal del Serrallo en la seva fase final.

El calendari dels tornejos confirmats és el següent:

  • Del 28 de febrer al 6 de març: Copa Tarragona destinada a federats d’alt nivell (Primera Categoria). Els guanyadors jugaran la fase final del "Torneig Internacional Ciutat de Tarragona Open Costa Daurada”. Es disputarà a les instal·lacions del Nàstic.
  • Del 7 a l’11 de març: la Copa Tarragonès a tots els col·legis de la comarca, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Tarragonès. Es convidarà a tots els col·legis i es jugarà al Club Nàutic de Tarragona.
  • Del 4 al 10 d’abril: la Copa Tarragona destinada a federats de nivell mig (Segona i Tercera Categoria). Es jugarà a les instal·lacions del Tennis
Segells de reconeixement d’administració oberta