Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2011 XIV Triatló Popular Ciutat de Tarragona, Memorial Laia Massó i Virgili

XIV Triatló Popular Ciutat de Tarragona, Memorial Laia Massó i Virgili

XIV Triatló Popular Ciutat de Tarragona, Memorial Laia Massó i Virgili

Se celebrarà aquest diumenge dia 25 de setembre, amb motiu de les festes de Santa Tecla
XIV Triatló Popular Ciutat de Tarragona, Memorial Laia Massó i Virgili Natàlia Rodriguez, consellera d’ Esports i Pep Calvet, de Nil Travel. Foto: Mauri
20/09/2011

Aquest dimarts s’ha presentat la XIV Triatló Popular Ciutat de Tarragona, Memorial Laia Massó i Virgili, que tindrà lloc el proper diumenge 25 de setembre, a partir de les vuit del matí. Es tracta d’una cursa radial que combina diverses disciplines: natació, bicicleta de muntanya (BTT) i cursa a peu. La participació és a nivell individual i consta de diverses proves:

  • Natació, 300 metres a la platja del Miracle
  • BTT, 18 quilometres: Platja del Miracle, passeig Marítim, el Serrallo, Torres Jordi, Francolí, Pont del Diable (anada i tornada)
  • Cursa de 4 quilòmetres a peu (platja del Miracle, Far de Tarragona 0,5 (anada i tornada)

Natàlia Rodríguez, consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona ha manifestat: “aquesta prova resulta molt atractiva perquè combina esport competitiu i popular. A més, el duatló infantil, permet participar a les famílies i assegurar el futur de l’esport a Tarragona”

La prova, organitzada per Nil Travel amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, compta amb un total de 25 persones per al desenvolupament de la cursa i preveu uns 300 participants. Més informació a www.niltravel.com.

Segells de reconeixement d’administració oberta