Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 1.800 atletes van arribar a la meta de la 21a Mitja Marató Ciutat de Tarragona

1.800 atletes van arribar a la meta de la 21a Mitja Marató Ciutat de Tarragona

1.800 atletes van arribar a la meta de la 21a Mitja Marató Ciutat de Tarragona

El primer corredor de la general va ser Otmane Btaimi, del club Athletic Track Tarragona, amb un temps de 1:08:35.
1.800 atletes van arribar a la meta de la 21a Mitja Marató Ciutat de Tarragona Arribada a la meta de la 21a Mitja Marató Ciutat de Tarragona.
27/11/2012

 

Diumenge, dia 25 de novembre, va tenir lloc la 21a edició de la Mitja Marató amb una participació d’uns 2000 corredors de Tarragona, d’arreu de Catalunya i la resta de l’Estat.

Amb un dia ideal per córrer, a les 10 h el Conseller d’Esports, senyor Xavier Tarrés, va donar la sortida, des de Torres Jordi. El primer corredor a la Meta, situada al carrer Trafalgar, va arribar a les 11.08 hores, mentre que la primera corredora ho va fer a les 11.23 hores. Pel que fa al darrer corredor, passava per meta a les 12.30 h.

Resultats

  • El primer corredor de la general va ser Otmane Btaimi, del club Athletic Track Tarragona, amb un temps de 1:08:35.
  • La primera dona de la general, amb un temps de 1:23:12, va ser l’atleta del Club Atletisme Manresa, Meritxell Soler.
  • El primer corredor tarragoní va ser Pedro Ortega del club Atletisme Tarragona, amb un temps de 1:12:22.
  • La primera tarragonina va ser l’atleta independent Anahi Herrera, amb un temps de 1:25:43
  • El primer club classificat masculí va estar l’Atletic Track Bikila de Tarragona.
  • El primer club femení va ser el club Runners World Tarragona.

 

La prova es va desenvolupar sense grans incidències i va recórrer el circuit amb total normalitat gràcies al control i suport de la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, Policia Portuària, i un centenar de voluntaris de Protecció Civil, Vespa Club, Club Ciclista Altafulla i Patronat Municipal d’Esports.

Finalment van arribar a meta, 1800 corredors, els quals van gaudir d’un avituallament d’arribada, amb queviures i refresc per refer-se de l’esforç, i altres serveis com massatge i estiraments de recuperació impartits per professionals del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, esmorzar i bany a la piscina climatitzada.

El Patronat Municipal d’Esports vol agrair la feina feta a tots els voluntaris, la col·laboració de tots els patrocinadors i col·laboradors, la paciència i civisme dels veïns de la ciutat, així com la participació a tots els corredors assistents.

Segells de reconeixement d’administració oberta