Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 3a cursa Endavant! Et toca a tu! Corre pel Parkinson

3a cursa Endavant! Et toca a tu! Corre pel Parkinson

3a cursa Endavant! Et toca a tu! Corre pel Parkinson

L'esdeveniment tindrà lloc a Tarragona el proper diumenge 15 d'abril amb motiu del Dia Internacional del Parkinson.
3a cursa Endavant! Et toca a tu! Corre pel Parkinson Cartell de la cursa.
11/04/2012

El Tinent d’Alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Tarrés, ha presentat avui dimecres, juntament amb Cori Sancho i M. Carmen Esteban, coordinadora i vicepresidenta de l’Associació Parkinson a les comarques de Tarragona, la tercera cursa Endavant! Et toca a tu! Corre pel Parkinson, que se celebrarà el proper diumenge 15 d’abril.

L’activitat, organitzada per l’Associació Parkinson de les comarques de Tarragona amb motiu del dia mundial d’aquesta malaltia, pretén donar a conèixer aquesta afecció neurovegetativa, que afecta la part del cervell encarregada del control de moviments. La cursa tindrà lloc al passeig de les Palmeres de 10 a 14 h.

La primera edició es fa fer l’any 2010 i va sumar 9.000 Km amb el suport de més de 5.000 persones, entre totes les ciutats participants. La segona edició, amb el repte de fer la volta al món (40.000 km) va tenir una participació de 20.000 persones de 24 ciutats de 8 països i es van assolir els 60.000 quilòmetres. Enguany es vol cobrir la distància equivalent entre la Terra i la Lluna. Cada participant pot fer una volta o més als circuits.

RUN FOR PARKINSON. Propera parada: la Lluna (384.400 Km). Destinació: la cura” és el lema d’aquesta convocatòria. “Es tracta d’una realitat que no només afecta les persones grans: els primers símptomes poden començar a partir dels 30 anys. Des de l’Ajuntament creiem que cal fer costat a aquestes iniciatives. Volem que la jornada del diumenge, més enllà del factor esportiu, sigui de caire solidari i festiu” ha dit el Tinent d’Alcalde d’Esports, Xavier Tarrés.

Més informació.

Segells de reconeixement d’administració oberta