Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 Activitats del Patronat Municipal d'Esports amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física

Activitats del Patronat Municipal d'Esports amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física

Activitats del Patronat Municipal d'Esports amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física

Els actes tindran lloc els dies 13, 14 i 15 d'abril.
Activitats del Patronat Municipal d'Esports amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física Cartell promocional de les xerrades de salut.
12/04/2012

Dins de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, s’han programat diverses xerrades sobre l’esport i la salut dirigides als pares i mares, així com als usuaris del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, amb l’objectiu de millorar la seva informació sobre l’alimentació mes adequada en cada cas. Les xerrades programades són les següents:

  • Com perdre pes de manera saludable”, a la sala de Gym de la Piscina Municipal de la Part Baixa i Serrallo, el divendres 13 d’abril a les 18.30 h.
  • Alimentació i obesitat infantil", a la sala de gym de la Piscina Municipal de la Part baixa i Serrallo, el dissabte 14 d’abril a les 10.30 h.

D’altra banda, es farà una Caminada Formativa Nordic Walkin, una activitat d’iniciació a la marxa nòrdica, que tindrà lloc el diumenge dia 15 d’abril a les 10 h. Els participants s'hauran de concentrar a la Piscina Municipal de la Part Baixa i Serrallo i el recorregut es farà per la llera del riu Francolí

Més informació: www.tarragonaesports.cat

 

Segells de reconeixement d’administració oberta