Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 Caminada Popular d'Hivern

Caminada Popular d'Hivern

Caminada Popular d'Hivern

Les inscripcions s'iniciaran l'1 de febrer
26/01/2012

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona organitza la 1a Caminada Popular de l’any 2012, el diumenge, 12 de febrer. Es preveu la participació, d’unes 1.000 persones de Tarragona i rodalia. La caminada d’hivern es farà a favor de la Lliga Contra el Càncer, amb el lema “ Fem un pas en davant contra el càncer”.

El circuit transcorrerà pels paratges naturals de la rodalia del barri de Sant Salvador. Se sortirà des de la zona enjardinada del Complex Esportiu Municipal d’aquest barri, es passarà per la zona de Sant Ramon, diversos camins rurals , Mas d’en Garrot i Mas d’en Pastor on es farà una parada per esmorzar. Posteriorment el circuit seguirà per la Urbanització de Rodolat del Moro, Mas d’en Granell, Mas de l’Angel, Jardins del Pont del Diable, i finalment pel barranc del Comellar fins a Sant Salvador. Aproximadament seran uns 12.500 metres de camí; gairebé tots per zona boscosa, amb un 5% de zona urbana.

A la sortida, els participants seran obsequiats amb una peça de fruita i una ampolla d’aigua. I en arribar, per recuperar forces, amb una xocolata calenta, coca de Tarragona i refresc.

Els carrers i camins estaran convenientment senyalitzats i coberts pels voluntaris de Protecció Civil i els guies rurals del Patronat Municipal d’Esports. A la sortida i a l’arribada hi participaran voluntaris de la Lliga Contra el Càncer i del Patronat d’Esports.

Les inscripcions s’iniciaran el proper dimecres dia 1 de febrer a les diferents instal·lacions esportives municipals; de dilluns a dissabte, entre les 9 del matí i les 9 de la nit, es podrà formalitzar la inscripció previ pagament de 3 €. No s’admetran inscripcions ni pagaments el mateix dia de la caminada.

Per a més informació o per consultar el circuit i veure fotos del recorregut, aneu al web www.tarragonaesports.cat
 

Segells de reconeixement d’administració oberta