Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 El Comité Organitzador Tarragona 2017 està treballant en el pla director

El Comité Organitzador Tarragona 2017 està treballant en el pla director

El Comité Organitzador Tarragona 2017 està treballant en el pla director

El projecte serà auster i buscant l'excel·lència.
14/09/2012

Pel que fa a la notícia apareguda al diari digital “Tot Tarragona” en la qual s’interpreta d’una possible manca d’aportació econòmica per part del Consejo Superior de Deportes (CDS), als Jocs del Mediterrani de 2017, l’Ajuntament de Tarragona vol precisar que des del Comitè Organitzador s’està treballant, colze amb colze i amb insistència, amb les altres administracions per tirar endavant el projecte.
La ciutat de Tarragona té un compromís ferm cap el COI on s’hi posa en joc el prestigi del país, en aquest tipus d’efemèrides. No s’entendria que es continués amb una aposta econòmica de la candidatura dels Joca Olímpics de Madrid 2020 i a la vegada es posés en dubte el suport als Jocs del Mediterrani, on Tarragona va ser elegida com a seu davant d’un comitè internacional, on alguns dels seus membres votaran la candidatura dels jocs de Madrid. En aquest sentit, el Comitè Organitzador treballa, dia a dia, en el pla director dels jocs sent conscients dels temps que corren, amb un projecte auster i buscant l’excel·lència.

Segells de reconeixement d’administració oberta