Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 El proper 22 d'abril tindrà lloc la 22a Bicicletada Popular de Tarragona

El proper 22 d'abril tindrà lloc la 22a Bicicletada Popular de Tarragona

El proper 22 d'abril tindrà lloc la 22a Bicicletada Popular de Tarragona

Les inscripcions comencen aquest dimarts 10 d’abril i es podran realitzar al centre comercial Parc Central, de dilluns a dissabte, de 10 h a 14 h i de 16 a 20 h.
El proper 22 d'abril tindrà lloc la 22a Bicicletada Popular de Tarragona Presentació de la 22a Bicicletada Popular.
10/04/2012

El proper diumenge dia 22 d’abril se celebra la 22a Bicicletada Popular de Tarragona, organitzada per la Conselleria d’Esports i el Club Ciclista Camp Clar amb el patrocini de Repsol, Eroski i Parc Central.

El Tinent d’alcalde d’Esports, Xavier Tarrés, ha destacat que “aquesta jornada esportiva ha estat possible gràcies a les entitats patrocinadores i col·laboradores i també als nombrosos voluntaris. L’any passat es va arribar als 8.000 participants. Però no es tracta de quantitat sinó de qualitat. És a dir, de passar bé un dia festiu, practicant l’esport amb la família o els amics; no és una cursa.”

Donat l’èxit de l’any passat aquesta edició també comptarà amb circuit infantil, amb un recorregut d’ aproximadament 2’5 km, que anirà des del punt de sortida (Parc Central) a l’Avinguda Vidal i Barraquer. Un cop al final de l’avinguda es recorrerà tot el Moll de costa fins al Tinglado 1, allí la canalla farà mitja volta per retornar al punt de tornada.

Inscripcions: a partir del dia 10 d’abril, al centre comercial Parc Central, de 10 h a 14 h i de 16 a 20 h, de dilluns a dissabte.
Aparcament gratuït: el dia de la Bicicletada, l’aparcament del Parc Central serà gratuït i estarà obert a partir de les 8 h.

Segells de reconeixement d’administració oberta