Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 Els clubs de la ciutat col·laboren en l'organització de la II Copa aleví de futbol Ciutat de Tarragona

Els clubs de la ciutat col·laboren en l'organització de la II Copa aleví de futbol Ciutat de Tarragona

Els clubs de la ciutat col·laboren en l'organització de la II Copa aleví de futbol Ciutat de Tarragona

El campionat se celebrarà a Icomar el proper dijous 6 de desembre, i comptarà amb la participació dels 10 equips alevins de la ciutat.
03/12/2012

 

La II Copa Aleví de futbol Ciutat de Tarragona 2012 tindrà lloc al Camp Municipal d’Icomar. Es jugarà de 9.00 h a 18.30 h, i el lliurament de premis será a les 18.30 h aproximadament.

Aquesta copa estava prevista pel passat dia 29 de setembre, però quan només s’havien disputat dos partits es va haver de suspendre a causa de les fortes pluges.

Les Copes Ciutat de Tarragona són campionats de futbol base local que organitza la Conselleria d'Esports i amb les quals es vol promocionar l’esport base local, fomentar la convivència, la integració i la superació, ajudar en la lluita contra l’obesitat infantil i implicar a tothom amb la seva assistència o participació. D’altres objectiu són: dinamitzar l’àmbit esportiu a la ciutat de Tarragona i promoure de manera específica l’esport entre els joves, mitjançant l’ impuls de l’esport base. També la creació d’una xarxa de relació entre els diferents clubs i associacions esportives de la nostra ciutat i el fet de potenciar l'esport tarragoní tant des d'un punt de vista individual com col·lectiu.  Tots els clubs de futbol de la ciutat col·laboren en l'organització de les Copes.

Segells de reconeixement d’administració oberta