Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 Es presenta la VIII Trobada d'Escoles de Rugby 'Ciutat de Tarragona'

Es presenta la VIII Trobada d'Escoles de Rugby 'Ciutat de Tarragona'

Es presenta la VIII Trobada d'Escoles de Rugby 'Ciutat de Tarragona'

La trobada, que coincideix amb el 25è aniversari del Club Rugbi Tarragona, reunirà més de 800 participants de 51 equips i acolllirà unes 2.000 persones
08/03/2012

Coincidint amb el 25è aniversari del Club Rugbi Tarragona, aquest dijous s’ha presentat la VIII Trobada d’Escoles de Rugbi Ciutat de Tarragona, amb la presència de Natàlia Rodriguez, Consellera d’Esports, Carlos Perez, President del Club de Rugby i Diego de Orbaneja, director tècnic del club.

Enguany, i com a conseqüència del seu creixement, aquest torneig es farà en dues seus diferents: El Complex Educatiu de Tarragona i el Poliesportiu de Camp Clar, pels alevins.

Natàlia Rodriguez, Consellera d’Esports ha manifestat que “aquest és un dels esdeveniments més importants del rugby a Catalunya, reconegut per la Federació Catalana de Rugby. És una bonica disciplina, plena de valors esportius i respectuosa amb els seus jugadors. Des de l’Ajuntament fem costat a aquest esdeveniment i farem el possible per trobar patrocinadors.”

El proper dissabte 10 de març, a partir de les 9 del matí s’iniciarà la recepció d’equips i a les 10 h es farà la foto oficial amb tots els participants. A les 10:30 h s’iniciarà la competició que tindrà lloc en partits simultanis en quatre camps i en partidets de 7 minuts, que comencen a ser un clàssic de “botzina d’inici de competició”.

Enguany hi participen 51 equips en dues sèries, pràcticament tots els clubs de Catalunya. També hi estan convidats clubs de València i Aragó. La previsió de jugadors participants és d’uns 800 infants entre, “babys”, prebenjamins, benjamins i alevins.

La VIII Trobada d’Escoles de Rugbi “Ciutat de Tarragona no vol ser un trofeu de vencedors, tots juguen contra tots i només és lliuren premis als equips que més s’esforcen, i que demostren més “fair play” o destaquen en la qualitat del seu joc: tot això a banda dels resultats esportius.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar i activitats complementaries per els participants. Es calcula que entre jugadors, entrenadors, representants de clubs i familiars, hi assistiran unes dues mil persones.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta