Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 La torxa dels jocs "Special Olympics" arriba demà a Tarragona

La torxa dels jocs "Special Olympics" arriba demà a Tarragona

La torxa dels jocs "Special Olympics" arriba demà a Tarragona

El recorregut començarà a les 13:00 h a les Escales Reials del Moll de Costa i finalitzarà a la Plaça de la Font
La torxa dels jocs "Special Olympics" arriba demà a Tarragona Cartell special olympics
08/10/2012

 

Dimarts 9 d’octubre la ciutat acollirà el recorregut de la Torxa Special Olympics Tarragona, on diferents esportistes discapacitats locals, acompanyats per algunes personalitats i gent vinculada al món de l’esport, portaran la torxa al llarg de tot el trajecte. L’itinerari, d’uns 2 quilòmetres, s’iniciarà a les 13:00 h hores a les Escales Reials del Moll de Costa i acabarà a la Plaça de la Font a les 13.45 h aproximadament. L’acte està organitzat per la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona i els Special Olympics.

El recorregut de la torxa tindrà 5 trams de 400 metres cadascun i s’hi realitzaran 20 relleus per commemorar el 20è aniversari dels Jocs de Barcelona 92. L’itinerari serà el següent: Escales Reials, Pere Martell, Ramon i Cajal, Rambla Nova, Sant Agustí, Portalet i finalment Plaça de la Font, on es farà l’encesa del peveter i el tradicional jurament per part d’algun participant als Jocs. El tinent d’alcalde d’Esports, Xavier Tarrés, juntament amb un representant de Banc Sabadell i dels Special Olympics, farà un breu parlament. L’acte també comptarà amb la presència del president del Comitè Executiu dels Jocs Special Olympics, Francesc Martínez de Foix.

Algunes de les personalitats que acompanyaran els rellevistes durant el recorregut seran: el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Territori, Carles Castillo; la delegada territorial de la Secretaria General d’Esports de la Generalitat, Gemma Solé; el gerent del Patronat Municipal d’Esports i director gerent de l’Associació Jocs del Mediterrani 2017, Ramon Cuadrat; l’ex campiona del Món de gimnàstica rítmica, M. Teresa Fuster; l’ex jugador del Nàstic, Antoni Pinilla; el president Agrupació de Veterans del Nàstic, Romà Cunillera; el president del Club Ciclista Tarragona, Josep M. Gornals; el motorista del París Dakar, Àlex Busquets, i tres jugadors del primer equip del Nàstic, entre altres.

Els Jocs Special Olympics tindran lloc de l’11 al 14 d’octubre a les ciutats de Barcelona i Vilanova.

Més informació a www.specialolympics.cat i als següents enllaços: Videos, fotografies

Segells de reconeixement d’administració oberta