Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 L'Alcalde Ballesteros inaugura la coberta de la piscina municipal de Sant Salvador

L'Alcalde Ballesteros inaugura la coberta de la piscina municipal de Sant Salvador

L'Alcalde Ballesteros inaugura la coberta de la piscina municipal de Sant Salvador

La coberta retràctil de la piscina permetrà donar servei durant tot l’any
L'Alcalde Ballesteros inaugura la coberta de la piscina municipal de Sant Salvador L'Alcalde ha inaugurat la coberta de la piscina acompanyat d'altres autoritats. Fotografia: Jaume Omella
30/01/2012

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha inaugurat aquest dilluns al migdia la nova coberta de la piscina municipal de Sant Salvador. Durant l’acte, l’alcalde ha destacat la importància d’una instal•lació “llargament reivindicada pel barri i que ja compta amb molts usuaris”.

Aquestes instal•lacions van ser construïdes i posades en funcionament quan es va edificar el barri, sent la pròpia immobiliària qui gestionava aquestes instal•lacions. A principis dels anys 80 la propietat de les instal•lacions es van convertir en titularitat municipal, però la gestió la realitzava el Club Natació Tàrraco.

L’any 1986 se’n va fer càrrec de la gestió de les instal•lacions municipals el Servei Municipal d’Esports de Tarragona. El 2003 es va posar en funcionament el pavelló i la remodelació de la piscina que passava a ser, en lloc d’una de 50 x 20 metres es modernitzava i es feien els dos vasos actualment existents, un de 25 metres x 12,5 i l’altra de 12,5 x 6. Aquest mateix any es donava la gestió a una empresa privada. L’any 2008, l’Ajuntament va recuperar la gestió i va passar novament a estar gestionada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. El tancament de la coberta retràctil és el pas final per donar plenament servei com a piscina durant tot l’any. A data d’avui hi ha uns 320 abonats de piscina i gimnàs i 226 de tennis.

Aquesta instal•lació s’afegeix a les cinc piscines municipals que donen servei als usuaris tot l’any. La nova coberta mòbil està dissenyada seguint els criteris de sostenibilitat i garanteix un bon aïllament per evitar pèrdues de temperatura. Amb aquestes obres també s’han dissenyat uns accessos a les instal•lacions per a persones amb mobilitat reduïda, així com un sistema de climatització de l'aigua i de l'aire.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta