Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 L'alcalde rebrà aquest dissabte el premi Emilio Castelar pels Jocs Mediterranis 2017

L'alcalde rebrà aquest dissabte el premi Emilio Castelar pels Jocs Mediterranis 2017

L'alcalde rebrà aquest dissabte el premi Emilio Castelar pels Jocs Mediterranis 2017

Els Premis Emilio Castelar tenen com objectiu reconèixer el treball de persones, col·lectius i institucions que treballen en defensa de la llibertat i els valors de Progrés
L'alcalde rebrà aquest dissabte el premi Emilio Castelar pels Jocs Mediterranis 2017 Logo dels Jocs Mediterranis 2017
13/04/2012

L’ alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, rebrà aquest dissabte a Sevilla el premi Emilio Castelar 2012, en la categoria que reconeix l’activisme social i l’associacionisme. Aquest guardó és un reconeixement al treball desenvolupat per aconseguir els Jocs Mediterranis 2017 i per tal que aquest esdeveniment esportiu es converteixi en una trobada per la pau al Mediterrani. En la mateixa categoria, ja que és un premi conjunt, també ha estat guardonat l’activista social responsable de la revolució de la primavera àrab d’Egipte, Tarek Shabaly Blogeer.

L’acte, que se celebrarà a la Sala d’Actes de la Casa de la Província de la Diputació de Sevilla, començarà a les 19 h  la recepció dels premiats, autoritats i convidats.

  • A les 19.45 h es farà la presentació de l’acte de lliurament dels premis.
  • A les 20 h, es donarà la benvinguda a l’Associació Progressistes.
  • A les 20.10 h, s’iniciarà el lliurament dels Premis Emilio Castelar a la Defensa de les Llibertats.
  • A les 21.30 h es farà una fotografia amb tots els premiats.

Els Premis Emilio Castelar a la Defensa de les Llibertats i el Progrés dels Pobles tenen com objectiu reconèixer el treball de persones, col•lectius i institucions que treballen en defensa de la llibertat i els valors de Progrés.

El Premi Emilio Castellar també guardonarà als premiats en d’altres categories com: la defensa del medi ambient, la comunicació i la lluita per la igualtat, entre d’altres.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta