Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 Les copes benjamí i infantil "Ciutat de Tarragona" es disputaran del 27 al 30 de desembre

Les copes benjamí i infantil "Ciutat de Tarragona" es disputaran del 27 al 30 de desembre

Les copes benjamí i infantil "Ciutat de Tarragona" es disputaran del 27 al 30 de desembre

Les competicions estan organitzades per la Conselleria d'Esports, amb la col·laboració de tots els clubs de futbol de la ciutat, i amb elles es vol promocionar l’esport base local, fomentar la convivència, la integració i la superació, ajudar en la lluita contra l’obesitat infantil i implicar a tothom amb la seva assistència o participació.
Les copes benjamí i infantil "Ciutat de Tarragona" es disputaran del 27 al 30 de desembre Cartell campionat copa benjamí
20/12/2012

 

El dijous 27 de desembre es disputarà la II Copa Benjamí de futbol Ciutat de Tarragona 2012 al camp municipal de Torreforta, de 9.00 a 18.15 h,i comptarà amb la participació de 9 equips benjamins de la ciutat. El lliurament de premis tindrà lloc a les 18.30 h aproximadament.

Del 28 al 30 de desembre tindrà lloc la II Copa Infantil de futbol Ciutat de Tarragona 2012 al camp municipal de Sant Salvador, i comptarà amb la participació de 8 equips infantils de la ciutat. El 28 es jugaran les eliminatòries prèvies a la tarda i el 29 i el 30 tindran lloc les eliminatòries finals al matí. L’entrega de premis tindrà lloc el dia 30 a les 13.30 h aproximadament.

Les Copes Ciutat de Tarragona són campionats de futbol base local que tenen com a objectius:

  • Dinamitzar l’àmbit esportiu a la ciutat.
  • Promoure de manera específica l’esport entre els joves de Tarragona, mitjançant l’impuls de l’esport base
  • Creació d’una xarxa de relació entre els diferents clubs i associacions esportives de la ciutat
  • Potenciar l'esport tarragoní tant des d'un punt de vista individual com col·lectiu
Segells de reconeixement d’administració oberta