Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 Presentació de la moto del “Dakar 2013 Àlex Busquets”

Presentació de la moto del “Dakar 2013 Àlex Busquets”

Presentació de la moto del “Dakar 2013 Àlex Busquets”

El pilot tarragoní participarà en una de les curses més dures del món.
Presentació de la moto del “Dakar 2013 Àlex Busquets” Foto: Mauri. El tinent d’alcalde d’Esports, Xavier Tarres, amb el pilot Àlex Busquest i el seu pare.
29/10/2012


Aquest matí s’ha presentat la moto Husqvarna TE 449 RR per Speedbrain, que el pilot tarragoní Àlex Busquets portarà al Dakar. L’acte ha comptat amb la presència de l’equip de col·laboradors que fan possible aquesta aventura esportiva d’alt nivell. És una cursa dura per la qual el pilot Àlex Busquets s’ha entrenat a consciència.

Abans del Dakar, i amb l’objectiu de preparar-se per la navegació amb road-book, que es fa servir al Dakar, Àlex Busquets participarà entre els dies 3 i 9 de novembre al Rally Mergouza Tombouctu al Marroc.

“La família Busquets és un símbol del motor a Tarragona,” ha dit Xavier Tarres, tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament, “celebro que un esportista tarragoní participi en una prova d’alt nivell i que suposa un gran esforç personal per participar en una cursa de les més dures del món del motociclisme portant el nom de Tarragona. Faig una crida a la ciutadania per a que s’identifiqui amb l’Alex i la seva aventura, com si muntessin la moto amb ell.”

Segells de reconeixement d’administració oberta