Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 Se celebra la primera jornada acadèmica de futbol

Se celebra la primera jornada acadèmica de futbol

Se celebra la primera jornada acadèmica de futbol

Serà el proper dimarts 29 de maig a l'Antiga Audiència de Tarragona i comptarà amb la presència de professionals del Barça, el Nàstic i el Reus Deportiu.
Se celebra la primera jornada acadèmica de futbol Xavier Tarrés, tinent d'alcalde d'Esports, i Romà Cunillera, director de la Jornada, ahir a la presentació. Foto: Jaume Omella.
23/05/2012

 

Aquesta primera “Jornada Acadèmica de Futbol” tindrà lloc el dimarts 29 de maig a l’antiga audiència de Tarragona i es durà a terme en horari de tarda. Començarà a les 15.30 h, amb l’acte inaugural que conduirà el periodista Helder Moya i finalitzarà a les 22 h. Un total de 12 ponents, amb una taula rodona, tres ponències i la presentació d’un projecte sobre la readaptació funcional al futbol completen la programació de la jornada.

Professionals del FC Barcelona, del Gimnàstic de Tarragona o del CF Reus Deportiu, debatran sobre la gestió i estructuració del futbol base o la prevenció i readaptació de les lesions en els futbolistes de primer nivell.

Entre els diversos professionals que hi prendran part, hi seran l’actual entrenador del Nàstic, el tècnic Jorge D’Alessandro, el segon entrenador del juvenil A del FC Barcelona, Pep Muñoz; del camp mèdic també hi participen el Dr. Joan Maria Adserà, com a director general de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla, la readaptadora del Nàstic Stephanie Medina; mentre pel que fa al camp directiu hi seran Josep Vives, com a delegat de la Federació Catalana de Futbol o Josep Maria Andreu, com a president del Club Gimnàstic de Tarragona, entre d’altres.

La primera ‘Jornada Acadèmica de Futbol’ ha estat presentada pel seu director, Romà Cunillera Roig. L’actual preparador físic del Gimnàstic de Tarragona ha volgut destacar la importància de poder reunir a ponents d’experiència consolidada que permetran un anàlisi exhaustiu dels temes que es tractaran.

Xavier Tarrès, tinent d’alcalde d’Esports del consistori tarragoní, s’ha felicitat de què la ciutat aculli esdeveniments com aquest: “Tarragona, futura seu d’uns Jocs Mediterranis, ha de ser sensible a tota mena d’esdeveniments esportius, en aquest cas és el futbol, que des d’una vessant científica i l’experiència de professionals servirà per a futurs aspirants”.

El preu de les inscripcions a la ‘Jornada Acadèmica de Futbol’ és de 20 euros per a les inscripcions anticipades, de 15 euros per a COPLEFC, i per a aquells que s’inscriguin el mateix dia de la jornada serà de 25 euros.

Adjuntem el cartell amb el programa complet de la jornada.

Segells de reconeixement d’administració oberta