Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 S'ha presentat el primer trofeu Ciutat de Tarragona 3 hores de resistència de BTT en circuit

S'ha presentat el primer trofeu Ciutat de Tarragona 3 hores de resistència de BTT en circuit

S'ha presentat el primer trofeu Ciutat de Tarragona 3 hores de resistència de BTT en circuit

El recorregut serà en una zona urbana de dos quilòmetres i dos-cents vuitanta metres.
S'ha presentat el primer trofeu Ciutat de Tarragona 3 hores de resistència de BTT en circuit A la foto de Mauri, el president del Club Ciclista Tarragona Josep Mª Gornals Monguió i el tinent d'alcalde d'Esports Xavier Tarrés
26/11/2012

 

El  “Primer trofeu Ciutat de Tarragona 3 hores Resistència per equips RN Circuit BTT” tindrà lloc el proper diumenge dia 2 de desembre al Parc de Sant Pere i Sant Pau. El lliurament de dorsals es farà a partir de les 8.00 del matí fins a les 9.30 h. A les 10.00 h està previst que comenci la competició.

Es tracta d’un circuit, en una zona urbana, de dos quilòmetres i dos-cents vuitanta metres, amb trams tècnics alternats amb d’altres trams de desnivells alts però curts, on pràcticament no cal baixar de la bicicleta. Hi ha diverses categories: individual masculí i femení; parelles masculí i femení; trios masculí, femení i mixta.

Xavier Tarrés, tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, ha manifestat que: "Aquest trofeu forma part de la programació de proves esportives de suport i complicitat amb Tarragona 2017.

Podeu trobar més informació a : http://webfacil.tinet.org/cctarragona/180603

Mapa: http://webfacil.tinet.org/usuaris/92394033/circuito_20121104215337.jpg

 

Segells de reconeixement d’administració oberta