Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 Tarragona es mulla un any més per l'esclerosi múltiple

Tarragona es mulla un any més per l'esclerosi múltiple

Tarragona es mulla un any més per l'esclerosi múltiple

La campanya ‘Mulla’t arriba a la 19ena edició i se celebrarà el proper 8 de juliol
Tarragona es mulla un any més per l'esclerosi múltiple Foto: Mauri
03/07/2012

 

S'ha presentat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona la 19ena edició de la campanya solidària “Mullat’ per l’esclerosi múltiple” que tindrà lloc el proper diumenge dia 8 de juliol. L’acte ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde d’esports Xavier Tarrés, acompanyat per Teresa Campanera, presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i Sefa Bové, coordinadora de l’activitat.

Organitzada per la Fundació d’Esclerosi Múltiple (FEM), i apadrinada enguany per l’esportista Gemma Amengual, la campanya “Mulla’t” té per objectiu recaptar fons per a la recerca i el suport de malalts amb esclerosi múltiple. Aquesta nova “Jornada de Natació Mulla’t” es desenvolupa a Tarragona gràcies a la col·laboració de la conselleria d’Esports de l’Ajuntament i el Patronat Municipal d’Esports. Tindrà lloc en més de 620 piscines de tot Catalunya, 191 de les quals seran a les nostres comarques. A Tarragona ciutat les piscines que participaran a la jornada solidària són:

  • Piscina Municipal de Camp Clar
  • Club Natació Tarraco
  • Piscina Municipal del Serrallo
  • Piscina Municipal de Sant Pere i Sant Pau
  • Piscina Municipal de Bonavista
  • Piscina Municipal de Riu Clar
  • Piscina Municipal de Sant Salvador
  • Piscina del Club de Tennis del Gimnàstic

 

Enguany, la piscina que actuarà de seu central de la Fundació d’Esclerosi Múltiple a les comarques de Tarragona serà la piscina municipal del Serrallo. L’organització ha anunciat que a l’edició del proper any 2013 la seu provincial serà a Reus en una piscina a determinar.  “L’Ajuntament de Tarragona, vol posar, com cada any, el seu granet de sorra, facilitant el serveis municipals i adherint-se a aquest acte solidari” ha dit en Xavier Tarrés, tinent d’alcalde d’esports

Objectius de la campanya

L’objectiu principal de la campanya Mulla’t és recaptar fons per fomentar la recerca de la malaltia, mitjançant la concessió de premis i beques. A més a més, la FEM ofereix atenció personalitzada i assessorament als afectats, les seves famílies i entorn. A través de la seva xarxa d’hospitals de dia, la Fundació treballa per la millora de l’atenció sociosanitària, així com propicia i facilita la integració laboral de les persones amb discapacitat física. Aquesta malaltia es diagnosticada dues vegades cada dia a dues persones joves a Catalunya.

En aquest sentit, el proper dia 8 de juliol les piscines participants al Mulla’t posaran a disposició de tothom elements de merxandatge per col·laborar amb la Fundació d’Esclerosi Múltiple.

Més informació sobre la campanya al web: http://mullat.fem.es/

Segells de reconeixement d’administració oberta