Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 Torneig de futbol mare Nostrum Cup

Torneig de futbol mare Nostrum Cup

Torneig de futbol mare Nostrum Cup

Es durà a terme aquesta Setmana Santa i hi participaran 90 equips de tot l’estat espanyol, a més d’altres procedents de diversos llocs d’Europa com Suïssa i Finlàndia
Torneig de futbol mare Nostrum Cup A l’acte de presentació han participat el tinent d’alcalde d’Esports, Xavier Tarrés, Delfí Vives i Albert Viñas de l’organització de “Mare Nostrum”
27/03/2012

Aquesta Setmana Santa tindrà lloc la XIII edició del Torneig de Futbol “Mare Nostrum CUP", que es juga amb sistema de lligueta en fase de classificació. “Per Tarragona, aquest tipus de torneig que promociona l’esport base dels clubs locals amb la resta del país és una gran oportunitat, perquè reafirma els valors esportius de convivència, amistat, esperit d’equip i esforç” ha manifestat el tinent d’alcalde d’Esports, Xavier Tarrés. L’Ajuntament de Tarragona vol col·laborar i fer costat amb aquest tipus d’esdeveniments.

A més de la seu de Tarragona, el torneig Mare Nostrum Cup, també té seu a les poblacions de Vilaseca i Salou. El campionat compta amb 12 instal·lacions simultànies en tot el territori. Hi participen equips de tot l’estat espanyol, a més d’altres procedents de diversos llocs d’Europa com Suïssa i Finlàndia. Es tracta d’un torneig de vacances que lliga la pràctica de l’esport amb la festa i el turisme familiar. A part de les 2.000 persones sota el paraigua de l’organització, hi ha d’altres visitants relacionats amb l’esdeveniment que viatgen pel seu compte.

Es jugaran 300 partits entre una norantena d’equips . Aquest és un dels torneigs referents de Catalunya i un dels més importants adreçat als joves i als infants des de les categories que van de benjamí a juvenil, també s’aposta per l’esport femení.

Segells de reconeixement d’administració oberta