Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 XXV Marxa Cicloturista "Sant Magí de la Brufaganya”

XXV Marxa Cicloturista "Sant Magí de la Brufaganya”

XXV Marxa Cicloturista "Sant Magí de la Brufaganya”

Una prova que promociona l'esport de la bicicleta des d'una vesant no competitiva.
XXV Marxa Cicloturista "Sant Magí de la Brufaganya” Foto: Jaume Omella. Jospe Maria Gornals, president del Club Ciclista Tarragona, Xavier Tarrés i Santiago Cifuentes, Vicepresident.
17/05/2012

 

S'ha presentat la XXV marxa Cicloturista “Sant Magí de la Brufaganya” organitzada pel Club Ciclista de Tarragona, amb un recorregut de 124 quilometres i 850 meteres de desnivell. Aquesta prova es celebrarà el proper 10 de juny. No es podran fer inscripcions el mateix dia de la marxa.

Xavier Tarrés, tinent d’alcalde d’Esports, ha destacat la tasca feta per el Club Ciclista de Tarragona, “amb 66 anys d’existència i amb un quart de segle organitzant aquesta marxa, el club ha demostrat que és una entitat al servei de la ciutat que promociona l’esport de la bicicleta, com a lleure i com exercici, des d’una vesant no competitiva. Trobo un encert que s’arribi fins al santuari de Sant Magí de la Brufaganya, el sant patró de Tarragona”.

La sortida es farà des del Moll de Costa del Port de Tarragona, a les 8 h del matí. El lliurament dels dorsals serà una hora abans. Tot i tractar-se d’una marxa sense ànims competitius sempre hi ha que vol posar-se a prova, per això hi ha el Premi bandera verda, on els ciclistes que vulguin fer una cursa tenen un tram de 14 quilòmetres situat entre Pont d’Armentera i Esblada on es lliurarà un record pels tres primers participants masculins i les tres primeres participants femenines. També hi haurà un trofeu per l’equip més nombrós, per el més llunyà, el participant més jove, els més veterà i a la primera fèmina inscrita i arribada. Així mateix, al finalitzar la marxa hi haurà records per a tots els participants.

Per a més informació: www.clubciclistatarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta