Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2013 Arriba la tercera edició del torneig 3x3 Ciutat de Tarragona

Arriba la tercera edició del torneig 3x3 Ciutat de Tarragona

Arriba la tercera edició del torneig 3x3 Ciutat de Tarragona

El termini d’inscripció ja es troba obert i es tancarà el divendres dia 26 a les 12 del migdia.
23/07/2013

 

El pròxim dissabte 27 de juliol es disputa la tercera edició del 3x3 Ciutat de Tarragona, un torneig d’streetball o bàsquet al carrer. Després dels èxits de les dues edicions anteriors, enguany el torneig presenta novetats importants.

En primer lloc, el comitè organitzador dels anys anteriors formarà equip amb el Club Bàsquet Tarragona i l’empresa Totsports. D’altra banda, en aquesta edició s’ha optat per un escenari més atractiu: el torneig tindrà lloc a l’Avinguda Vidal i Barraquer, on es podrà comptar amb la pantalla gegant del jardí vertical per anar seguint el desenvolupament del torneig. Segons Xavier Tarrés, “comptem amb un emplaçament que és el major edifici vegetal d’Europa al centre de la ciutat, el qual és molt significatiu per acollir un esdeveniment esportiu com aquest”.

A més a més s’amplien les categories a totes les edats, des de benjamí a sènior, de manera que els més petits també podran formar part de la festa. Tots els participants rebran una samarreta del torneig i beguda. A més, hi haurà material esportiu de qualitat per a tots els equips campions i subcampions de cada categoria, amb un mínim d'un article per jugador.

Aquests factors suposen un salt qualitatiu respecte edicions anteriors, gràcies als quals es preveu un increment significatiu en la participació que ajudi a consolidar el torneig de bàsquet al carrer com el més destacat de la província i sigui un esdeveniment important dins l’agenda esportiva tarragonina. Tarrés agraeix la iniciativa en tant que “significa un esforç per donar representació a una de les modalitats esportives en creixement. Des de l’Ajuntament animem a què la ciutadania s’impliqui amb la seva participació”.

Les inscripcions de les categories mini (benjamins i alevins) tindran un preu de 20 euros/equip, mentre que totes les altres categories tindran un preu de 40 euros/equip. Es podran realitzar online dins la web de Totsports, i també de manera presencial a les botigues associades de Territori Basket (Plaça Verdaguer 6, Tarragona), Adidas (Rambla Nova 73, Tarragona) i Atmósfera Sport (Avinguda Catalunya 31B, Tarragona). Totes tres botigues ofereixen promocions amb la inscripció: a Adidas donen 10€ per a la propera compra i tant a Territori Basket com a Atmosfera Sport hi ha un 10% de descompte en la propera compra.

La plaça d’inscripció ja es troba obert i es tancarà el divendres dia 26 a les 12 del migdia.
Per a més informació: www.totsports.es
Pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/3x3-Ciutat-de-Tarragona
Twitter: @3x3CiutatTarrag

Segells de reconeixement d’administració oberta