Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2013 El concurs fotogràfic de la 22a Edició de la Mitja Marató+10K ja té guanyadors

El concurs fotogràfic de la 22a Edició de la Mitja Marató+10K ja té guanyadors

El concurs fotogràfic de la 22a Edició de la Mitja Marató+10K ja té guanyadors

L’entrega de premis es farà aquesta tarda a les 8h al Pati Jaume I
El concurs fotogràfic de la 22a Edició de la Mitja Marató+10K ja té guanyadors Foto: Elsa Llort. Premi d’honor.
19/12/2013

 

Aquesta tarda es lliuraran els premis als guanyadors del concurs fotogràfic de la 22a edició de la Mitja Marató+10k “Ciutat de Tarragona”. L’acte serà a les 8 del vespre al Pati Jaume I del Palau Municipal. Al certamen hi han participat més de 60 fotògrafs que van immortalitzar en imatges de la cursa.

El jurat format pels fotògrafs professionals Txema Morera, fotoperiodista, Lluís Vives, professor de fotografia i Cristina Aguilar, fotoperiodista ha acordat premiar:

  • Premi d’Honor a la millor col·lecció de tres fotografies. Patrocinat pel Port de Tarragona. Dotat amb 700€ i amb l’escultura de plata Maratonia de l’artista joier tarragoní Joan Blàzquez, a Elsa Llort Domènech, amb l’obra en blanc i negre “Espigó”
  • Premi a la millor fotografia individual. Patrocinat per Ford Tarraco Center. Dotat amb 200€ a Josep Balcells Adzet, per l’obra “Esport al Port”
  • Premi a la millor fotografia individual. Patrocinat per Fiatc Assegurances. Dotat amb 200€ a Eduard Ferran Peig, per l’obra “Tinglado”
  • Premi a la millor fotografia individual. Patrocinat per TGN Serveis. Dotat amb 200€ a Lourdes Calero Jimenez, per l’obra “Khronos”
  • Premi a la millor fotografia individual. Patrocinat per Cobega. Dotat amb 200€ a Toni Mas Arcarons, per l’obra “Sempre endavant”
  • Premi a la millor fotografia individual. Patrocinat per Ematsa. Dotat amb 200€ a Jordi Montejo, per l’obra “Carrera de luces y sombras”
Segells de reconeixement d’administració oberta