Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2013 El Palau Firal i de Congressos acollirà el XI Campionat presencial Walde de dards

El Palau Firal i de Congressos acollirà el XI Campionat presencial Walde de dards

El Palau Firal i de Congressos acollirà el XI Campionat presencial Walde de dards

El campionat comptarà amb la presència de nombrosos jugadors que s’enfrontaran en les diferents modalitats durant els 2 dies de competició.
04/07/2013

 

Els propers 5 i 6 de juliol, el recinte firal del Palau de Congressos acollirà el XI Campionat presencial WALDE, prestigiós esdeveniment que realitza WALDE amb els millors jugadors de dards europeus que participen en dianes Connection Darts.

L’esdeveniment començarà amb la competició entre seleccions, on la selecció de Canàries intentarà revalidar el seu títol obtingut l’any passat contra la selecció madrilenya.

El R.O.W. (Ranking Oficial de Walde), prova d’elit del IX Campionat Presencial WALDE, mesurarà les forces dels seus jugadors començant amb la fase preliminar i afegint ronda a ronda a tots els jugadors preferents que han guanyat aquest privilegi en els competicions provincials que s’han organitzat durant tot l’any.

La nit de divendres, per tancar la primera jornada del campionat, es celebrarà l’Open Individual.

El programa del dissabte començarà amb la competició d’Equips, en la que tots els equips seran dividits per nivells i se’ls aplicarà handicap per donar més espectacle a l’esdeveniment. A partir de les 9.30h començaran els nivells de joc.

El moment culminant del campionat arribarà amb les Finals TOP 8 i TOP 16, en les que els jugadors demostraran les seves habilitats en aquest quadrant d’elit, tant femení com masculí. Per finalitzar el campionat, i després de l’entrega de premis, tindrà lloc el Walde Cup Cricket. L’esdeveniment comptarà amb l'assistència del tinent d’alcalde de Treball, Activació Econòmica i Joventut, Javier Villamayor.

Podeu consultar aquí els horaris de la competició.

Segells de reconeixement d’administració oberta