Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2013 El Patronat Municipal d'Esports organitza la primera caminada de l'any 2013, la “Caminada Popular d'Hivern”

El Patronat Municipal d'Esports organitza la primera caminada de l'any 2013, la “Caminada Popular d'Hivern”

El Patronat Municipal d'Esports organitza la primera caminada de l'any 2013, la “Caminada Popular d'Hivern”

Tindrà lloc el proper diumenge dia 24 de febrer, i les inscripcions es poden fer fins al dia 22. Aquesta caminada, s’emmarca dins dels actes del 20e aniversari de la Lliga Contra el Càncer.
El Patronat Municipal d'Esports organitza la primera caminada de l'any 2013, la “Caminada Popular d'Hivern” Cartell de la caminada
19/02/2013

Més de 1.000 caminants, recorreran uns 14 quilòmetres, per la rodalia natural de la ciutat a favor de la lluita contra el càncer liderada per la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, la qual ha col·laborat amb el Patronat d'Esports per millorar aquesta caminada i difondre i promocionar les seves actuacions contra aquesta malaltia.

Les inscripcions es van iniciar, el dia 11 de febrer a les instal·lacions esportives municipals de Campclar i Sant Salvador, així com a les piscines municipals del Serrallo, Riuclar, Bonavista i Sant Pere i Sant Pau. Es tancaran, el dia 22 de febrer o en arribar al nombre màxim de 1.000 inscrits. El preu d’inscripció és de 3€. En aquestos mateixos llocs, d’inscripció, es col·locaran urnes per a que tots els caminants al mateix temps que conformin la seva inscripció puguin fer un donatiu a favor de la Lliga Contra el Càncer

El diumenge a partir de les 8.30 hores començarà la concentració de participants als jardins del Camp de Mart, per rebre l'avituallament de sortida (fruita i aigua). A les 9.00 hores es donarà la sortida per fer un recorregut amb un itinerari que transcorrerà per la rodalia natural de la nostra ciutat : Camí del Loreto, Camí de les Coves del Loreto, Urb. Pins Manous, Mas Enric, Boscos de Tarragona, camí de la Budellera, fins arribar al mateix lloc de sortida.

Cada persona ho podrà fer al seu ritme, trobant a cada cruïlla un guia del Patronat Municipal d’Esports i/o un voluntari de Protecció Civil que indicarà el camí i controlarà el trànsit. S'espera l’arribada al Camp de Mart, a partir de les 12.00 hores per gaudir d'un bon esmorzar a base de xocolata calenta amb coca de Tarragona així com aigua i altres refrescs.

En aquesta caminada és compta amb la inestimable col·laboració de: la Lliga Contra el Càncer, els voluntaris del Patronat Municipal d’Esports i Protecció Civil, les empreses: Automàtic Tarraco, Coca-Cola, Wala i Fleca Flaqué.

Més informació a www.tarragonaesports.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta