Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2013 Els usuaris del Club Natació Tàrraco tindran facilitats per accedir i aparcar a la zona

Els usuaris del Club Natació Tàrraco tindran facilitats per accedir i aparcar a la zona

« Febrer 2020 »
Febrer
DlDtDcDjDvDsDg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

Els usuaris del Club Natació Tàrraco tindran facilitats per accedir i aparcar a la zona

Els usuaris del Club Natació Tàrraco tindran facilitats per accedir i aparcar a la zona A la foto de Mauri i d’esquerra a dreta: Sergi Arts, gerent de l'AMT; Joan Sanahujes, regidor d’Esports; Josep Maria Clavé, representant del Club Natació Tàrraco i Mario Cortés gerent de l’EMT.
Coincidint amb el cinquantè aniversari de l’entitat esportiva, aquest matí ha tingut lloc la signatura del conveni entre el Club Natació Tàrraco, Aparcaments TGN i l'EMT.
14/11/2013

 

El document recull la voluntat explícita entre l’Ajuntament de Tarragona i el Club Natació Tàrraco per facilitar l’accés, la mobilitat i l’aparcament a la zona del barri dels Músics dels usuaris del club.

El conseller d'Esports Joan Sanahujes ha manifestat que: "Pràcticament, és una obligació de l’Ajuntament facilitar als ciutadans l’accés a les instal·lacions esportives el més còmodament possible. Com a simbòlic reconeixement dels 50 anys de l’entitat esportiva, que subscriu el conveni, la parada d'autobusos davant del Club Natació Tàrraco s'anomenarà Sant. Antoni – C.N. Tàrraco". Sanahujes també ha destacat que "els diferents departaments de l’Ajuntament intentem estar el més coordinats possible per aprofitar sinergies de col·laboració amb la ciutadania".

Els usuaris que vulgui aprofitar els avantatges del conveni hauran de facilitar la documentació necessària per donar-se d’alta:

  • Certificat o document acreditatiu de ser soci del C.N. Tàrraco i estar al corrent de pagament.
  • Fitxa Tècnica del vehicle.
  • Fotocòpia del permís de circulació.
  • Fotocòpia de l'impost de circulació de l’Ajuntament de Tarragona, o document acreditatiu d’haver sol·licitat el canvi
  • Fotocòpia del DNI o Passaport

 

El Club Natació Tàrraco, durant aquest mig segle, ha portat arreu el nom de la ciutat de Tarragona, i actualment té uns 2000 socis.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat