Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2013 La Vuelta'13 arriba a Tarragona

La Vuelta'13 arriba a Tarragona

La Vuelta'13 arriba a Tarragona

Dijous 5 de setembre la cursa arriba per la carretera Nacional 340, i passa per Via Roma, Plaça Imperial Tàrraco direcció Pere Martell, Trafalgar direcció Serrallo, Moll de Costa, Passeig Marítim Rafael de Casanovas ( Fortí de la Reina), Hotel Astari, Via Augusta, Rotonda Hotel Imperial Tàrraco i Rambla Vella.
03/09/2013

 

Aquest dijous dia 5 de setembre, la dotzena etapa de la Vuelta ’13 arriba a Tarragona procedent de Maella en el seu periple per diverses comunitats autònomes. Això, serà després de passar per diverses poblacions de les comarques de Tarragona.

A les 15 h tindrà lloc la Vuelta Junior, amb alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè de primària de centres d’ensenyament de la ciutat, en un circuit que coincideix amb els darrers tres quilometres per on transcorrerà la Vuelta professional. Els guanyadors empraran el mateix pòdium per on passaran els ciclistes d’elit líders de la cursa.

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, assistirà a l’arribada prevista a les 17:40 h aproximadament, a la meta situada a la Rambla Vella. “La tornada a Tarragona de la Vuelta Ciclista aquest any 2013 arriba en un moment en què la ciutat es prepara per acollir una de les cites esportives més importants pel seu futur, els Jocs Mediterranis Tarragona 2017. D’aquesta manera, es posa de manifest la voluntat dels Jocs de fer costat als esdeveniments esportius més destacats que marquen l’agenda del nostre país.” Ha manifestat l’alcalde de Tarragona.

Pel que fa al dispositiu Guàrdia Urbana, cal tenir en compte les tasques de muntatge i senyalització que poden afectar la circulació el dimecres i el dijous, en els diversos carrers. La Vuelta arriba per la carretera Nacional 340, i passa pels següents llocs: Via Roma, Plaça Imperial Tàrraco direcció Pere Martell, Trafalgar direcció Serrallo, Moll de Costa, Passeig Marítim Rafael de Casanovas ( Fortí de la Reina), Hotel Astari, Via Augusta, Rotonda Hotel Imperial Tàrraco i Rambla Vella. El darrer quilòmetre i des de l’Hotel Astari hi haurà tanques, mentre que a les cruïlles es permetrà el pas fins a les 14 h.

Pel que fa a l’ocupació dels carrers:

Dia 4.

Des de les 8 del matí es realitzaran les tasques de senyalització del tram de la Rambla Nova tocant al Balcó del Mediterrani i del darrer quilòmetre: Via Augusta, Rambla Vella, Sant Francesc.

A les 23.30 h s’iniciarà el muntatge de la zona de meta a la Rambla Vella, amb la previsió que arribin uns trenta tràilers que s’aniran estacionant al llarg de la Rambla Vella.

Dia 5.
A les 8 del matí es realitzarà el tancament de la Rambla Vella i carrer Sant Francesc i després s’aniran tallant i obrint la resta de carrers del recorregut segons les necessitats. A les 20 hores aproximadament el trànsit quedarà restablert.

Segells de reconeixement d’administració oberta