Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2013 L'Ajuntament de Tarragona ofereix una recepció a l'equip femení de futbol de Campclar

L'Ajuntament de Tarragona ofereix una recepció a l'equip femení de futbol de Campclar

L'Ajuntament de Tarragona ofereix una recepció a l'equip femení de futbol de Campclar

L’equip ha aconseguit l’ascens a primera catalana enguany, escampant el nom de Campclar i de Tarragona arreu de Catalunya.
L'Ajuntament de Tarragona ofereix una recepció a l'equip femení de futbol de Campclar Foto: Mauri Fernández
05/06/2013

 

Ahir a la tarda va tenir lloc la recepció a l’equip femení de futbol del Club Futbol Atlètic Campclar. Aquest acte institucional, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona, pretén reconèixer els mèrits esportius de les seves jugadores i la seva aportació esportiva a la ciutat, al haver aconseguit l’ascens a primera catalana enguany, escampant el nom de Campclar i de Tarragona arreu de Catalunya.

En el decurs de l’acte l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha lliurat una placa de reconeixement al Club i diplomes a les jugadores i equip tècnic de la formació.

A la recepció hi eren presents: Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, Xavier Tarrés tinent d’alcalde d’Esports, diversos regidors de l’ajuntament de Tarragona, Gemma Solé, representant territorial de l’Esport a Tarragona, Samuel Ortega, vocal i coordinador del futbol base del Club, l’Equip femení de futbol del Club, directius, tècnics, patrocinadors, socis i familiars.

Segells de reconeixement d’administració oberta