Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2014 Avui s'obren les inscripcions per a la Caminada Popular d'hivern

Avui s'obren les inscripcions per a la Caminada Popular d'hivern

Avui s'obren les inscripcions per a la Caminada Popular d'hivern

Les inscripcions per a la marxa, que serà el diumenge 16 de febrer i recorrerà uns 13 quilòmetres, es poden fer en línia fins al 14 de febrer. El preu és de 3 €.
03/02/2014

 

El Patronat Municipal d'Esports organitza la primera caminada de l'any, la Caminada popular i marxa nòrdica d'hiver 'Bosc de la Marquesa'. Aquest any, amb l’objectiu d'oferir als participants diferents opcions de fer senderisme, s’ha integrat la caminada de Marxa Nòrdica per donar un caire més plural a la ja caminada popular. Així, el diumenge 16 de febrer, els caminants recorreran uns 13 quilòmetres per la rodalia natural de la ciutat: façana marítima, boscos i camins rurals amb la modalitat que hagin escollit.

Inscripcions

Les inscripcions s’iniciaran el dia 3 de febrer a les instal·lacions esportives municipals de Campclar i Sant Salvador, així com a les piscines municipals del Serrallo, Riuclar, Bonavista i Sant Pere i Sant Pau. Com a novetat també es podran fer inscripcions on line a la web www.tarragonaesports.cat. Totes les inscripcions es tancaran el dia 14 de febrer. El preu d’inscripció és de 3 €, amb ella el Patronat d’Esports regalarà a cada inscrit una entrada per un ús a piscina en qualsevol de les Instal·lacions municipals de la ciutat, valorada en 3,40 €.

Concentració

El diumenge a partir de les 8,30 hores començarà la concentració de participants a l’aparcament de Cala Romana, davant el club Tennis Tarragona, per rebre l'avituallament de sortida (aigua).

Sortida

A les 9 h sortirà per fer un recorregut per la zona marítima de la ciutat: platja Llarga, Bosc de la Marquesa, Urbanització Molnàs, Boscos de Tarragona i Cala Romana.

Cada persona ho podrà fer al seu ritme, a cada cruïlla hi trobarà un guia del Patronat Municipal d’Esports o un voluntari de Protecció Civil que indicarà el camí i controlarà el trànsit. S'espera l’arribada dels caminants al mateix punt de sortida, Cala Romana, a partir de les 12 h per gaudir d'un bon esmorzar a base de xocolata calenta amb coca de Tarragona així com fruita, aigua i altres refrescs.

En aquesta caminada es compta amb la inestimable col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, els voluntaris del PMET i les empreses Automàtic Tarraco, Coca-Cola i Fleca Flaqué.

Més informació: www.tarragonaesports.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta