Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2014 Comencen les preinscripcions a les activitats aquàtiques d'octubre-desembre 2014

Comencen les preinscripcions a les activitats aquàtiques d'octubre-desembre 2014

Comencen les preinscripcions a les activitats aquàtiques d'octubre-desembre 2014

El PMET ofereix cursos de natació per a prenadons, nadons, preinfantils, infantils, juvenils, adults, alt nivell i natació adaptada. A més d'aquagim, aquateràpia, aquaspinning, aquaeròbic, aquazumba, aquafitness, aquasalut i correctiva fibromiàlgia.
01/08/2014

 

El dilluns 4 d'agost comença el període de preinscripcions a les activitats aquàtiques d'octubre-desembre 2014 per a abonats del PMET i el 18 d'agost la preinscripció oberta a tothom (cal estar empadronat a Tarragona).

Cursos i activitats

L'oferta d'activitats aquàtiques d'aquesta tardor compta amb cursos de natació per a prenadons, nadons, preinfantils, infantils, juvenils, adults, alt nivell i natació adaptada. Consulteu-ne aquí els horaris i els preus.

També s'ofereix aquagim, aquateràpia, aquaspinning, aquaeròbic, aquazumba, aquafitness, aquasalut i correctiva fibromiàlgia. Consulteu-ne aquí els horaris i els preus.

Les activitats començaran l'1 d'octubre i acabaran el 20 de desembre.

Dates

Les preinscripcions d'abonats al PMET acaben el 7 d'agost i el pagament s'ha de fer entre l'11 i el 14 d'agost per formalitzar la inscripció.

D'altra banda, els no abonats tenen temps per preinscriure's fins el 22 d'agost i hauran de formalitzar la inscricpió fent el pagament entre el 27 i el 31 d'agost.

Documentació

Les preinscripcions s'han de fer en qualsevol de les instal·lacions esportives municipals. Es podrà realitzar una única preinscripció per persona, per instal·lació i per activitat. S’haurà de presentar un document acreditatiu del cursetista: DNI, carnet de conduir o llibre de família.

Sorteig

En aquelles activitats en què el nombre de preinscrits hagi estat superior al nombre de places ofertes es farà un únic sorteig, que englobarà totes les instal·lacions i activitats del Patronat Municipal d’Esports. Aquest es farà extraient una lletra que, prenent com a base el primer cognom del cursetista i seguint l’ordre alfabètic, serà la que iniciarà l’ordre d’admesos fins a cobrir el total de places establertes. La publicació del sorteig dels preinscrits d’abonats es farà l’11 d’agost de 2014 i l’obert, el 27 d’agost de 2014, a les instal·lacions esportives municipals i en aquesta web.

Descomptes

En tots els cursets, els abonats de piscina tindran un descompte del 25% per al primer curset al qual s’inscriguin i d’un 50% per al segon i següents sempre que siguin cursets coincidents dintre del mateix període i amb la mateixa durada. En el cas dels abonats “Patronat” la reducció serà del 50% i del 75%, respectivament. En el cas que s’efectuï la inscripció a dos cursets, de manera conjunta, el descompte més elevat s’aplicarà sobre el preu d’inscripció més baix.

Podeu consultar tota la normativa completa en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta