Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2014 Es reobre el Complex Esportiu Municipal de Riuclar del 8 al 14 de setembre

Es reobre el Complex Esportiu Municipal de Riuclar del 8 al 14 de setembre

Es reobre el Complex Esportiu Municipal de Riuclar del 8 al 14 de setembre

És una mesura extraordinària per a la descongestió d'usuaris durant la reparació de la piscina del Serrallo i els tancaments programats per manteniment de totes les piscines del Patronat.
Es reobre el Complex Esportiu Municipal de Riuclar del 8 al 14 de setembre Font: Patronat Municipal d'Esports de Tarragona.
04/09/2014

Del 8 al 14 de setembre s'obrirà el Complex Esportiu Municipal de Riuclar, de manera excepcional, cosa que permetrà l’accés dels usuaris a les sales de gimnàs, pàdel, piscina i zona d’aigua.

L'equipament havia d'estar tancat per tasques previstes de manteniment, però des del Patronat s’ha pogut reestructurar la planificació de tasques i tancaments davant la situació sobrevinguda del tancament parcial de la Piscina Municipal Part Baixa i Serrallo i atesa la coincidència amb els tancaments programats per manteniment anual de les diferents instal·lacions.

El Complex Esportiu Municipal de Riuclar es tancarà el proper 15 de setembre, per seguir amb les tasques de manteniment, coincidint amb l’obertura del Complex Esportiu Municipal de Bonavista.

Segells de reconeixement d’administració oberta