Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2014 Demà se celebrarà el torneig Tarragona de futbol 7 veterans VI Memorial Cinto López

Demà se celebrarà el torneig Tarragona de futbol 7 veterans VI Memorial Cinto López

Demà se celebrarà el torneig Tarragona de futbol 7 veterans VI Memorial Cinto López

Tindrà lloc al Camp Municipal de Torreforta
05/12/2014

 

La conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat per demà 6 de desembre el VI Memorial Cinto López - Torneig Tarragona de futbol 7 veterans. El torneig pretén promocionar l’esport, fomentar la convivència, la integració i la bona relació i donar la possibilitat de gaudir d’un bon espectacle esportiu amb equips veterans de la ciutat. A més, de rendir un homenatge a una de les persones i esportistes més reconegut de la història esportiva d’aquesta ciutat.

Desenvolupament
Participants: Associacions de Veïns de Tarragona, organismes oficials, cossos de seguretat i altres associacions locals.
Durada: de 9.30 h a 14.30 h
Llocs: Camp Municipal de Torreforta

Categories
El Torneig és per a equips masculins o mixtes d’associacions de veïns, organismes oficials, cossos policials de Tarragona i altres associacions. Els equips estaran formats per un mínim de 7 jugadors i un màxim de 12 jugadors. Tots els participants hauran de ser majors de 30 anys. Es permet la participació de 2 menors de 30 anys per equip.

Partits
Els 9 equips disputaran un mínim de 2 partits cadascun en grups de 3 equips.
Partits de 15 minuts cada temps. (descans de 3 min.)
Després es jugaran les semifinals entre els tres primers de grup i el millor segon. Els dos guanyadors de semifinals jugaran la final.

Segells de reconeixement d’administració oberta