Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2014 El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona organitza la Caminada i Marxa Nòrdica de Tardor

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona organitza la Caminada i Marxa Nòrdica de Tardor

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona organitza la Caminada i Marxa Nòrdica de Tardor

Tindrà lloc el diumenge vinent dia 12 d’octubre.
08/10/2014

Circuit
El circuit transcorrerà per la façana marítima de la nostra ciutat, amb sortida a les 9.00 hores des de la Piscina Municipal de la Part Baixa Serrallo, passant pel Passeig Marítim, platja Miracle, platja Arrabassada, passeig de roques, fins platja Savinosa, platja dels Capellans fins a Cala Romana per tornar pel camí de la Budellera, fins a la Via Augusta entrant al Preventori de la Savinosa i seguint pel passeig de l’Arrabassada, passeig Marítim i Moll de Costa arribant a la mateixa instal·lació.
Avituallament
S’oferirà a tots els participants una samarreta i una degustació de llet Puleva Omega 3, així com un avituallament a base d’aigua, suc de fruites, galeta energètica i fruita fresca, gentilesa de Coca-Cola i d'Automàtic Tarraco.
Inscripcions
Les inscripcions restaran obertes fins al dissabte 11 d’octubre a totes les instal·lacions esportives municipals i en línia a esports.tarragona.cat. El preu, va des d'1 euro pels menors de 14 anys a 3 euros pels majors de 14 anys.
Més informació a la web d'esports: www.tarragona.cat/esports

Segells de reconeixement d’administració oberta