Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2014 La Piscina Municipal del Serrallo obre de nou després de les obres de millora

La Piscina Municipal del Serrallo obre de nou després de les obres de millora

La Piscina Municipal del Serrallo obre de nou després de les obres de millora

Tal com marcava el calendari la instal·lació reobre el dilluns vinent, 17 de novembre, amb millores estructurals i de climatització en tot el complex esportiu
13/11/2014

 

La piscina municipal del Serrallo reobre les seves portes després d’una aturada programada de dos mesos i mig per dur a terme tasques d’arranjament de les deficiències estructurals i de climatització que patia la instal·lació des de la seva inauguració. Les obres van iniciar-se el passat 1 de setembre per tal de fer-les coincidir amb el període que anualment tanca la instal·lació per fer tasques de manteniment i minimitzar així les possibles molèsties.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Sanahujes, ha volgut “agrair enormement l’actitud positiva, paciència i comprensió que han mostrat els usuaris durant tot el període d’obres. Estem satisfets d’haver complert el calendari marcat i convençuts que aquestes modificacions suposaran una millora qualitativa per la pràctica esportiva que tots els usuaris podran gaudir”.

Les principals obres que s’han dut a terme a la instal·lació han estat:

  • Substitució completa dels conductes de ventilació de la piscina, gimnàs i vestidors.
  • Instal·lació d’un nou equip deshumidificador i climatitzador amb conductes nous, conductes millors dimensionats i amb difusors eficients anomenat UTA (Unitat Tractament de l’Aire).
  • Aïllament de la coberta de la piscina per tal de reduir al 50% la part translúcida i aconseguir un millor aïllament tèrmic.
  • Nou sistema de filtració de millora de la qualitat de l’aigua.

 

La totalitat de la despesa de les millores ascendeix a 800.000 euros i ha estat assumida per l’empresa Becsa, constructora de l’equipament municipal.

En tot moment s’ha seguit el calendari marcat i tal com estava previst es va dur a terme una obertura parcial de les instal·lacions el passat 1 d’octubre per les activitats dirigides i l’accés a les pistes de pàdel i gimnàs, per finalment reobrir totalment la instal·lació aquest pròxim dilluns. Cal recordar que durant tot el període d’aturada els usuaris han pogut seguir utilitzant la resta d’instal·lacions de la xarxa esportiva del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta