Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2014 Les Federacions Esportives Espanyoles treballaran conjuntament amb Tarragona 2017

Les Federacions Esportives Espanyoles treballaran conjuntament amb Tarragona 2017

Les Federacions Esportives Espanyoles treballaran conjuntament amb Tarragona 2017

Una delegació tècnica dels Jocs es va reunir ahir a Madrid amb les federacions dels esports participants en la cita esportiva
Les Federacions Esportives Espanyoles treballaran conjuntament amb Tarragona 2017 Foto: COE
05/02/2014

 

La seu del Comitè Olímpic Espanyol va acollir ahir una reunió entre l’organització de Tarragona 2017 i representants de les diferents federacions esportives participants en els Jocs Mediterranis. A la trobada hi van assistir el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; acompanyat pel secretari general del COE i president de la Comissió Tècnica del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Victor Sánchez. Per la seva banda, la delegació tarragonina ha estat encapçalada pel director general dels Jocs, Ramon Cuadrat; acompanyat per la responsable de Voluntariat i Esports, Bito Fuster; i el responsable d’Operacions i Serveis, Ramon Pallejà.

Durant la reunió es va fer una exposició del projecte de Tarragona 2017 així com de l’anella mediterrània, el calendari de competició i el programa de voluntariat, entre altres. El director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha destacat que “des de l’organització dels Jocs hem manifestat a les federacions que un dels nostres objectius és que totes les competicions dels Jocs siguin de màxim nivell i puguin competir els millors esportistes. En aquest sentit, hem demanat a les federacions que marquin al seu calendari esportiu la cita del 2017”.

La delegació tarragonina també ha sol·licitat a les federacions que col·laborin directament en la promoció de cada esport a les diferents seus dels Jocs i que donin suport en l’homologació de material i designació de jutges i àrbitres. “També hem acordat que cada federació designi un tècnic que mantingui una relació directa amb nosaltres i puguem treballar conjuntament en la planificació de la logística de les diferents disciplines esportives. Estem molt satisfets de la trobada, ja que a partir d’ara seguirem treballant tots en la mateixa línia d’una forma més àgil”, ha conclòs Ramon Cuadrat.

A la reunió hi han assistit presidents de les federacions espanyoles com les de natació, handbol, vela, golf, lluita, halterofília, tenis de taula, piragüisme, voleibol, bàdminton, atletisme i triatló, així com representants de federacions de tir olímpic, taekwondo, ciclisme, judo o hípica, entre altres.

Seguint el calendari programat, està previst que en les pròximes setmanes l’organització dels Jocs es reuneixi amb les federacions esportives catalanes.

Segells de reconeixement d’administració oberta