Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2014 Nota informativa sobre les afectacions de trànsit durant la Marató de diumenge

Nota informativa sobre les afectacions de trànsit durant la Marató de diumenge

Nota informativa sobre les afectacions de trànsit durant la Marató de diumenge

De les 9 a les 14 hi haurà talls de circulació de forma intermitent.
16/01/2014

 

Amb motiu de la celebració de la Marató Costa Daurada Tarragona 2017 que tindrà lloc aquest diumenge, alguns carrers i accessos a la ciutat patiran afectacions de trànsit entre les 9 i les 14 hores aproximadament. La circulació dels carrers s’anirà restringint i reobrint a mesura que avanci el pas de la cursa. Es pot consultar exactament l’horari del recorregut i el llistat dels carrers afectats en aquest enllaç al llibre de ruta.

 

Vies alternatives

  • Des de la zona de Llevant: Totes les sortides de la ciutat des de la zona de Llevant s'han de fer des del cementiri o la Rambla Vella. Les entrades a la ciutat per aquesta zona s'han de fer des de la A-7 per l'entrada del cementiri o la de Joan XXIII. Podeu consultar el mapa en aquest enllaç.

 

  • Des del centre: A l’avinguda Vidal i Barraquer s’habilitarà un carril específic de sortida de cotxes des del centre de la ciutat (sentit Corte Inglés). Es podrà accedir a Vidal i Barraquer des de l’avinguda Ramon i Cajal. L’avinguda Andorra i Marquès de Montoliu també seran punts habilitats per entrar i sortir del centre de la ciutat. Podeu consultar el mapa en aquest enllaç.

 

  • Des de la zona de Ponent: Totes les sortides del barri de Camp Clar es faran a través de l’antiga N-340 direcció Vila-seca, on després allà es pot accedir a la T-11 i la A7 en qualsevol sentit. Podeu consultar el mapa en aquest enllaç.

 

En aquest enllaç es pot consultar el mapa de tot el recorregut.

Segells de reconeixement d’administració oberta