Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2014 Tarragona es tornarà a mullar per l'esclerosi múltiple

Tarragona es tornarà a mullar per l'esclerosi múltiple

Tarragona es tornarà a mullar per l'esclerosi múltiple

633 piscines d’arreu de Catalunya, 193 de les nostres comarques, participen d’aquest esdeveniment solidari
07/07/2014

 

Aquest matí s’ha presentat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona la campanya solidària "Mulla't per l’esclerosi múltiple" que tindrà lloc aquest cap de setmana. L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Sanahujes, acompanyat per Teresa Campanera, presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i Sefa Bové, coordinadora de l’activitat.

La campanya Mulla’t arriba a la vintena edició i se celebrarà el pròxim 13 de juliol. L’objectiu principal de la campanya Mulla't és recaptar fons per a fomentar la recerca de la malaltia, mitjançant la concessió de premis i beques. A més a més, la FEM ofereix atenció personalitzada i assessorament als afectats, les seves famílies i entorn. A través de la seva xarxa d’hospitals de dia, la Fundació treballa per la millora de l’atenció sociosanitària, així com propicia i facilita la integració laboral de les persones amb discapacitat física.

Joan Sanahujes ha alabat la tasca de la societat civil en general, especialment la feina que fa la Fundació d’Esclerosi Múltiple: “Encoratjo a la població en general, a fer costat a aquesta campanya. Des de l’Ajuntament creiem que “Mulla’t” és una iniciativa excel·lent per la qual cosa li seguirem donant suport.”

Organitzada per la Fundació d’Esclerosi Múltiple (FEM), la campanya Mulla’t té per objectiu recaptar fons per a la recerca i el suport de malalts amb esclerosi múltiple; i compta amb 1200 voluntaris. Aquesta nova “Jornada de Natació Mulla’t” es desenvolupa a Tarragona gràcies a la col·laboració de la conselleria d’Esports de l’Ajuntament i el Patronat Municipal d’Esports. Tindrà lloc en 633 piscines de tot Catalunya, 193 de les quals són de les nostres comarques.

A Tarragona ciutat les piscines que participaran en la jornada solidària són:

  • Piscina Municipal de Camp Clar
  • Club Natació Tarraco
  • Piscina Municipal del Serrallo
  • Piscina Municipal de Sant Pere i Sant Pau
  • Piscina Municipal de Bonavista
  • Piscina Municipal de Riu Clar
  • Piscina Municipal de Sant Salvador
  • Piscina del Club de Tennis del Gimnàstic

 

Totes les piscines participants en el Mulla’t posaran a disposició de tothom elements de merxandatge per col·laborar amb la Fundació d’Esclerosi Múltiple.

La campanya Mulla’t disposa d’una imatge dissenyada per Kukuxumusu, que aquest any incorpora no només la gota del Mulla’t sinó també una gota d’oli que té per nom la "l’Oli". Carles Gaig i Ona Carbonell, apadrinen el Mulla’t 2014. Enguany el Mulla’t arribarà també als supermercats que comercialitzaran l’oli OleAurum, elaborat per petits productors catalans sota la firma Olis de Catalunya. Per cada ampolla venuda durant el mes de juliol, els productors cediran un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Més informació sobre la campanya al web: http://mullat.fem.es/

Segells de reconeixement d’administració oberta