Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2015 El 29 de novembre tindrà lloc la Mitja Marató i la cursa 10 km Ciutat de Tarragona

El 29 de novembre tindrà lloc la Mitja Marató i la cursa 10 km Ciutat de Tarragona

El 29 de novembre tindrà lloc la Mitja Marató i la cursa 10 km Ciutat de Tarragona

La sortida i arribada dels corredors serà des de l'Av. Vidal i Barraquer
El 29 de novembre tindrà lloc la Mitja Marató i la cursa 10 km Ciutat de Tarragona Foto: Mauri Fernandez
04/11/2015


El diumenge 29 de novembre a les 10 del matí, des de l’avinguda Vidal i Barraquer, es donarà el tret de sortida a la Mitja Marató i a la cursa 10 km “Ciutat de Tarragona”, en les quals es preveu una participació de 3.250 corredors com a nombre màxim, que es desglossen en 2.250 a la Mitja Marató i 1.000 a la cursa de 10 km.

Per a les 10.30 està prevista l’entrada del primer corredor de la cursa de 10 Km a la meta (Vidal i Barraquer) i, a les 11.05 hores, la del primer corredor de la cursa de la Mitja Marató, a la mateixa meta.

La Mitja Marató és una de les millors curses de Catalunya, que enguany celebra la seva 24 edició; és una cursa popular dedicada a oferir els millors serveis a l’atleta amb un recorregut urbà per gaudir de la ciutat.

El lliurament de trofeus tindrà lloc al pavelló del Serrallo; a les 12 hores, els de la cursa 10 km i a les 12.30 h els de la Mitja Marató.

Enguany també s'ha convocat el certamen fotogràfic al voltant de l'esdeveniment esportiu, obert a tots els professionals i aficionats a la fotografia.

L’organització va a càrrec del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, que compta amb 300 voluntaris i el patrocini de Repsol i CaixaBank.


Trobareu tota la informació a la web de la Mitja Marató: www.mitjatarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta