Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2015 Javier Vilamayor: "Òscar Cadiach és un exemple per la seva tenacitat i prudència"

Javier Vilamayor: "Òscar Cadiach és un exemple per la seva tenacitat i prudència"

Javier Vilamayor: "Òscar Cadiach és un exemple per la seva tenacitat i prudència"

El regidor d'esports ha afegit que "tant si torna a intentar l'ascens en els propers dies com si desisteix, l'èxit de Cadiach és el mateix i el manté dins l'èlit dels esportistes de muntanya".
27/07/2015

 

El conseller d'esports de l'Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, ha qualificat "d'encertada" la decisió d'Òscar Cadiach d'ajornar l'ascens al cim del Broad Peak. "Si les condicions meteorològiques i l'estat de la neu no són les idonees, no s'ha d'arriscar innecessariament" ha dit Villamayor. I ha afegit:"La trajectòria de l'Òscar demostra que la barreja de tenacitat i prudència és fonamental per assolir els èxits que només ell ha assolit".

En aquest sentit, ha reconegut que "haver culminat tretze cims de vuit mil metres és un rècord molt important que només es pot aconseguir a partir d'unes bones aptituts físiques i una gran fortalesa mental".

El regidor d'esports ha afegit que "tant si torna a intentar l'ascens en els propers dies com si desisteix, l'èxit de Cadiach és el mateix i el manté dins l'èlit dels esportistes de muntanya". Villamayor -que ha recordat que en el seu ascens Cadiach ha portat la bandera de Tarragona i la dels Jocs del 2017- ha dit que "Cadiach és un exemple de com la barreja de tenacitat i prudència permet assolir les més altes fites, sigui a nivell individual o col·lectiu".

Segells de reconeixement d’administració oberta