Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2015 La caminada popular de tardor recorrerà el Bosc de la Marquesa

La caminada popular de tardor recorrerà el Bosc de la Marquesa

La caminada popular de tardor recorrerà el Bosc de la Marquesa

Serà el proper 25 d’octubre i les inscripcions ja són obertes
07/10/2015

 

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona organitza la segona caminada de l'any, la Caminada Popular i Marxa Nòrdica de Tardor el proper diumenge, 25 d’octubre. El recorregut serà d’uns 8,5 quilòmetres i transcorrerà per l’entorn del Bosc de la Marquesa i el camí de ronda.

El diumenge, a partir de les 9 hores, començarà la concentració de participants a l’aparcament de la platja de la urbanització La Móra per rebre l'avituallament de sortida (aigua). A les 9.30 hores es donarà la sortida per fer un recorregut per la zona més marítima de la ciutat. A cada cruïlla, un guia del Patronat Municipal d’Esports o un voluntari de Protecció Civil  n'indicarà el camí i controlarà el trànsit. S'espera l’arribada dels caminants, al mateix punt de sortida, la platja de La Móra, a partir de les 12 hores per gaudir d'un esmorzar saludable proveït de fruita, galetes, aigua i altres refrescos.

Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a les instal·lacions esportives municipals de Campclar i Sant Salvador, així com a les piscines municipals del Serrallo, Riu Clar, Bonavista i Sant Pere i Sant Pau. També es podran fer inscripcions en línia al web www.tarragonaesports.cat. Totes les inscripcions es tancaran el dia 16 d’octubre. El preu d’inscripció és de 3 € per als major de 14 anys i d’1 € per als participants de 13 anys o menys.

En aquesta caminada es compta amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, els voluntaris del PMET i les empreses Automàtic Tarraco i Coca-Cola.

 

Les inscripcions a la Caminada Popular i la Marxa Nòrdica ja són obertes.

Trobareu tota la informació al web del PMET i a la pàgina de Facebook Tarragona Esports.

Segells de reconeixement d’administració oberta