Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2015 La piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau torna a obrir demà, dilluns

La piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau torna a obrir demà, dilluns

La piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau torna a obrir demà, dilluns

La ràpida intervenció realitzada ha permès solucionar la incidència tècnica amb celeritat i minimitzar les afectacions per als usuaris.
07/06/2015

 

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) informa que la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau tornarà a obrir i funcionar amb total normalitat a partir de demà dilluns 8 de juny, un cop solucionada l’avaria tècnica imprevista que es va detectar a la instal·lació la setmana passada. Durant tota la setmana s’ha aprofitat per fer petites reparacions ens zones de vestidors.

La ràpida intervenció que s’ha dut a terme ha permès minimitzar el temps i grau d’afectació als usuaris de la instal·lació. A més a més, el PMET ha pogut reubicar els cursos i activitats aquàtiques afectades durant la setmana del 22 al 28 de juny, respectant el seu dia i hora a cada usuari.

El PMET lamenta les possibles molèsties ocasionades i agraeix novament la comprensió i col·laboració de tots els seus usuaris.

Segells de reconeixement d’administració oberta