Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2015 Tarragona 2017 felicita l'atleta tarragoní Gerard Descarrega

Tarragona 2017 felicita l'atleta tarragoní Gerard Descarrega

Tarragona 2017 felicita l'atleta tarragoní Gerard Descarrega

Ha aconseguit la medalla d’argent als 400 metres en categoria T11 als Mundials Paralímpics d’Atletisme i segueix competint a un alt nivell
29/10/2015


Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 volen expressar públicament l’enhorabona a l’atleta paralímpic tarragoní Gerard Descarrega, qui, juntament amb el seu guia Marcos Blanquiño, han aconseguit la segona plaça en els 400 metres, categoria T11.

El jove atleta, de només 21 anys, està actualment competint de Doha, ciutat seu dels Mundials Paralímpics d’Atletisme, on ha batut el rècord d’Europa en pista en la categoria dels 400 metres. En paraules de Javier Villamayor, tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, “vull felicitar Gerard Descarrega per la seva professionalitat i l’èxit assolit. Arribar a aquest nivell competitiu és fruit d’un gran esforç, dedicació i superació d’obstacles. És un honor per nosaltres que Gerard sigui veí de Tarragona i porti el nom de la ciutat a escala internacional fins al cim de l’elit de l’esport. I estem convençuts que la seva tasca i el seu talent esportiu servirà d’exemple pels qui venen darrere. Li desitgem que segueixi acumulant èxits tant en aquest mundial com en totes les competicions que vindran a partir d’ara”.

L’any 2017 el programa esportiu dels Jocs Mediterranis inclourà tres proves paralímpiques: Natació Masculí i Femení 100 m lliures (S10), Atletisme Masculí 1.500 m Cadira de Rodes (T54) i Atletisme Femení 800 m Cadira de Rodes (T54). A més, es treballa no només per potenciar l’esport del territori, sinó també per ser un referent en integrar tothom en l’esport i fer que aquest arribi a un major nombre de persones, convençuts que els valors de l’esport no tenen fronteres. Clar exemple d’això és la celebració avui mateix del Dia de l’Esport Integrat i la feina que des de fa temps es realitza en el marc de la Comissió per a Persones amb Discapacitat dels Jocs que treballa per adaptar infraestructures, tasques de voluntariat, etc., en el desenvolupament del projecte de Tarragona 2017, un projecte amb voluntat d’integració.

Segells de reconeixement d’administració oberta