Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2016 Adjudicades les obres de reforma de la zona de vestidors de la piscina i de serveis del pavelló de Campclar

Adjudicades les obres de reforma de la zona de vestidors de la piscina i de serveis del pavelló de Campclar

Adjudicades les obres de reforma de la zona de vestidors de la piscina i de serveis del pavelló de Campclar

El projecte s'ha adjudicat a l'empresa BECSA SA i té un termini previst de 7 mesos
10/10/2016


L'Ajuntament de Tarragona ha adjudicat a l'empresa BECSA, SA, les obres compreses en el projecte de reforma de la zona de vestidors de la piscina i de la zona de serveis del Pavelló Poliesportiu de Campclar per un import màxim de 963.577,20 € més IVA, que suposa un import total d'1.165.928,41 €. El termini previst d'execució d'obres és de 7 mesos.

El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, s'ha mostrat satisfet i ha destacat que "continuem avançant en la reforma de les instal·lacions de l'Anella Mediterrània dels Jocs, que no només es convertirà en l'epicentre esportiu de la competició el 2017 sinó que també deixarà un llegat importantíssim. Estem reformant una instal·lació construïda l'any 1985 que proporcionarà als usuaris millors accessos, espais i serveis en el futur. Treballem amb vista als Jocs, però sobretot treballem perquè els ciutadans puguin gaudir de més i millors equipaments esportius un cop acabats els Jocs. Volem agrair un cop més a la Diputació de Tarragona el seu compromís i esforç amb Tarragona 2017 per contribuir a fer més gran el seu llegat a tot el territori".

El projecte de reforma de vestidors i zona de serveis del pavelló de Campclar va sortir a licitació el passat mes d'agost amb un pressupost d'1.300.085,71 €, IVA inclòs. Aquestes obres, finançades per la Diputació de Tarragona, corresponen a la primera fase del complex aquàtic dels Jocs, que es complementarà posteriorment amb la construcció de la piscina de 50 metres. Les actuacions previstes en aquest projecte inclouen un nou accés al poliesportiu, la millora de vestidors, infermeria, magatzems, serveis i sales polivalents, així com reforma del bar, gimnàs, i l'espai d'administració.

Segells de reconeixement d’administració oberta